LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lavera pasta pro děti s jahodovou příchutí Kids 75 ml


Lavera pasta pro děti s jahodovou příchutí Kids  75 ml
Přírodní složení pasty pomáhá odstranit bakterie které způsobují vznik zubního kazu a udržuje mléčné zuby zdravé a silné Pasta jemně ale účinně odstraňuje zubní plak a chrání dásně před mechanickým poraněnímPopis Vlastnosti obsahuje BIO měsíček BIO lékořici a vápník pečuje o ústní dutinu dětí šetrně odstraňuje zubní plak chrání dásně přírodní složení odstraňuje bakterie způsobující zubní kaz má protizánětlivé antiseptické a antibakteriání účinky s jahodovou chutí a vůní vhodné pro vegany Jak používat Na zubní kartáček naneste malé množství zubní pasty a zuby a dásně vyčistěte jemnými krouživými pohyby Po vyčištění zubů vypláchněte ústní dutinu vodou

130 CZK

Ageo


Koupit za 130 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 125.9

Podobné produkty



139 CZK

Lavera Kids, 75 ml, Dětské zubní pasty pro děti, Zubní pasta Lavera Kids neobsahuje fluoridy a posiluje zuby přirozenou cestou. Je vhodná zejména pro citlivé zuby a dásně. Vlastnosti: zajišťuje prevenci proti vzniku zubního plaku, kamene a kazu zaručuje šetrnost k zubům i dásním osvěžuje dech Složení: veganský produkt neobsahuje fluoridy Jak používat: Používejte nejméně 2× denně. Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut.

136 CZK  37% 

Přírodní složení pomáhá odstranit bakterie, které způsobují vznik zubního kazu a udržuje mléčné zoubky zdravé a silné.

143 CZK

Přírodní složení pasty pomáhá odstranit bakterie, které způsobují vznik zubního kazu a udržuje mléčné zuby zdravé a silné. Pasta jemně ale účinně odstraňuje zubní plak a chrání dásně před mechanickým poraněním.