LevnoBot.cz
Přidat obchod

Max Factor Pečující make-up pro přirozený vzhled pleti Miracle Touch Second Skin SPF 20 05 Medium 30 ml


Max Factor Pečující make-up pro přirozený vzhled pleti Miracle Touch Second Skin SPF 20 05 Medium 30 ml
Hybridní makeup Miracle Touch Second Skin díky kterému bude váš makeup jako vaše druhá kůže Unikátní technologií přilne k pleti a uzamkne pigmenty na místě tak aby byl výsledek dokonalý po dlouhou dobu a zároveň ji bude plně hydratovat Díky ochrannému faktoru 20 také chrání vaši pleť před nebezpečným UV zářením 

378 CZK

Ageo


Koupit za 378 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 366.9

Podobné produkty



243 CZK  2% 

Max Factor Miracle Second Skin, 30 ml, Make-up pro ženy, Základem každého líčení, ať už výrazného večerního, nebo velmi přirozeného denního, je bezchybná pleť. A k té vám dopomůže make-up Max Factor Miracle Second Skin. Dokonale splyne s vaší pletí a postará se o perfektní sjednocení jejího barevného tónu. Díky své krycí schopnosti okamžitě zamaskuje její drobné nedokonalosti, jako jsou například pigmentové skvrny, začervenání či stopy po akné. Během chvilky tak s jeho pomocí dosáhnete barevně sjednoceného vzhledu, který skvěle poslouží jako základ pro případné další líčení. Vlastnosti: sjednocuje barevný tón pleti hydratuje chrání před slunečním zářením Jak používat: Jemnými tahy aplikujte make-up na obličej. Buď prsty, houbičkou nebo štětcem rovnoměrně a důkladně rozetřete.

196 CZK

Max Factor Miracle Second Skin SPF20 Make-up pro ženy 30 ml Odstín 05 Medium

244 CZK  23% 

Pečující make-up pro přirozený vzhled pleti díky kterému bude váš make-up jako vaše druhá kůže.

171 CZK

Dekorativní kosmetika v naší nabídce nese jména těch nejslavnějších kosmetických značek. Make-upy značky Max Factor vám pomohou vytvořit dokonalý look.