LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Vyhlazující podkladová báze pod make-up Matte Primer 15 ml


Gabriella Salvete Vyhlazující podkladová báze pod make-up Matte Primer  15 ml
Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Podrobná data Jazyk produktu Instalační jazyk čeština Hlavní jazyk návodu čeština Jazyky na balení Čeština Angličtina Němčina Italština Litevština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Báze pod makeup Varianta Zmatňující a vyhlazující

193 CZK

Ageo


Koupit za 193 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 186.9

Podobné produkty



182 CZK

Gabriella Salvete Matte Primer, 15 ml, Podkladové báze pro ženy, O dokonalém vzhledu vaší pleti po celý den nerozhoduje pouze make-up. Důležitou roli hraje také základ, který nanášíte na pleť jako první. Podkladová báze Gabriella Salvete Matte Primer pleť dokonale vyhladí a ideálním způsobem ji tak připraví na další kroky líčení. Vytvoří na ní rovnoměrný podklad, což nejenže usnadní aplikaci make-upu, ale také pomůže prodloužit jeho výdrž. Umožní vám tak dosáhnout perfektního líčení, ať už se rozhodnete pro jakýkoli styl. Posuňte své líčení na novou úroveň a dosáhněte s vaším oblíbeným make-upem ještě lepších výsledků díky této podkladové bázi. Vlastnosti: zvyšuje odolnost líčení dokonale pleť připraví na aplikaci make-upu zmatňuje vyhlazuje vrásky Složení: veganský produkt Jak používat: Nanášejte malé množství přípravku na celý obličej nebo jednotlivé partie po použití denního krému.

200 CZK

Gabriella Salvete Vyhlazující báze pod make-up prodlužuje výdrž make-upu a zanechává pleť zmatněnou, hydratovanou a krásně vyhlazenou.


200 CZK

Gabriella Salvete Vyhlazující a zmatňující podkladová báze pod make-up 15 ml Vyhlazující podkladová báze pod make-up zajistí sametově hebkou pleť a připraví ji pro aplikaci make-upu, kterému výrazně prodlouží výdrž. Vhodná pro všechny typy pleti.