LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Kosmetický štětec na make-up Tools Foundation Brush


Gabriella Salvete Kosmetický štětec na make-up Tools Foundation Brush
Nanášejte makeup jako profesionál díky štětci Gabriella Salvete Tools Foundation Brush Výhody kosmetického štětce na makeup Gabriella Salvete skvěle padne do ruky umožňuje precizní aplikaci a rovnoměrné rozetření Udržujte své kosmetické štětce čisté a pravidelně je čistětePopis Vlastnosti štětec na makeup zajišťuje profesionální rovnoměrnou a příjemnou aplikaci skvěle padne do ruky  Jak používat Používejte štětec k nanášení makeupu jemnými tahy do ztracena Náš tip Vyzkoušejte i další produkty dekorativní kosmetiky na pleť

183 CZK

Ageo


Koupit za 183 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 177.9

Podobné produkty



189 CZK  5% 

Gabriella Salvete Tools, 1 ks, Štětce a houbičky pro ženy, Štětec Gabriella Salvete Tools zajistí perfektní nalíčení vaší tváře. Vlastnosti: precizní a snadná aplikace speciální tvar pro snadnou aplikaci pro aplikaci krémových produktů Jak používat: Pomocí štětce aplikujte na kontury obličeje. Postupujte jemnými tahy a dobře produkt rozetřete.

169 CZK  21% 

Gabriella Salvete Kosmetický štětec na make-up Kosmetický štětec na make-up. Štětec Gabriella Salvete Foundation Brush skvěle padne do ruky a umožňuje precizní aplikaci.

198 CZK

Štětec na aplikaci make-upu Gabriella Salvete Tools zajistí perfektní nalíčení vaší tváře.