LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Matující korektor Matte Corrector 01 5,2 g


Gabriella Salvete Matující korektor Matte Corrector 01 5,2 g
Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Podrobná data Jazyk produktu Instalační jazyk čeština Hlavní jazyk návodu čeština Jazyky na balení Angličtina Rozklad popisu Funkční jméno Korektor Varianta Matte 01

115 CZK

Ageo


Koupit za 115 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 111.9

Podobné produkty



133 CZK

Gabriella Salvete Matte Corrector, 5,2 g, Korektory pro ženy, Chcete, aby vaše líčení nebo i téměř nenalíčený obličej nekazila ani jediná chybička na kráse? Ať už se vám na pleti nelíbí cokoli, korektor Gabriella Salvete Matte Corrector to spolehlivě zakryje. Vysoce pigmentované složení si poradí s kruhy pod očima, pupínky, pigmentovými skvrnami a nejrůznějším zarudnutím, ale třeba i pihami, pokud je budete chtít skrýt. Pomůže vám zkrátka zamaskovat veškeré nedokonalosti pleti natolik dokonale, že o nich budete vědět jen vy. Spolehněte se na korektor, který dodá vaší tváři zcela bezchybný, barevně jednotný vzhled. Vlastnosti: redukuje nedokonalosti pleti vysoce pigmentovaný snadno se aplikuje Složení: veganský produkt Jak používat: Naneste korektor v tenké vrstvě přímo na postižené místo.

149 CZK  46% 

Gabriella Salvete Matující korektor 01, 5.2 g Matující korektor Gabriella Salvete pro zakrytí nedokonalostí pleti a kruhů pod očima. S obsahem aloe vera a vitamínu E pro výživu pleti.