LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Matující pudr SPF 15 Matte Powder 03 8 g


Gabriella Salvete Matující pudr SPF 15 Matte Powder 03 8 g
Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Podrobná data Jazyk produktu Instalační jazyk čeština Hlavní jazyk návodu čeština Jazyky na balení Čeština Angličtina Němčina Italština Litevština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Matující pudr Varianta S SPF 16 03

115 CZK

Ageo


Koupit za 115 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 111.9

Podobné produkty



100 CZK

Gabriella Salvete Matte Powder SPF15 Pudr pro ženy 8 g Odstín 03

115 CZK

Gabriella Salvete Matující pudr 03 spolehlivě sjednotí a zmatní pleť a sjednotí její barevný tón. S ochranným faktorem SPF15 a vitamínem E.


170 CZK  47% 

Gabriella Salvete Matte Powder, 8 g, Pudry pro ženy, Udělejte tečku za make-upem a zajistěte si tak jeho delší výdrž i bezchybný finiš. Pudr Gabriella Salvete Matte Powder zafixuje aplikovaný make-up tak, aby nedocházelo k jeho rozmazávání či nežádoucímu slévání do vrásek. Navíc vám poskytne kontrolu nad nadměrnou mastnotou a leskem problematických partií. Vaši pleť zanechá nádherně hebkou, zmatněnou a se sametovým nádechem, přirozeným efektem rozostření pak pomůže opticky zamaskovat příliš viditelné póry i jiné nedokonalosti pleti. Vlastnosti: perfektně matuje pleť dodává pleti sametový efekt nevysušuje absorbuje nadbytečný maz bez vysoušení pleti Složení: veganský produkt se zrcátkem Jak používat: Nanášejte pudr na tvář štětcem pro zmatnění pleti nebo fixaci make-upu.