LevnoBot.cz
Přidat obchod

WOOM Černá bělicí zubní pasta CARBON+ (Toothpaste No.1 Whitening) 75 ml


WOOM Černá bělicí zubní pasta CARBON+ (Toothpaste No.1 Whitening)  75 ml
Zubní pasta s černým uhlím pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu Perfektní čisticí efekt a nízká abrazivita Brání tvorbě zubního kamene regeneruje sklovinu odstraňuje zápach Čisticí základ 881 Popis Aktivní látky pyrofosfáty 2 typy 52 čisticí složky které bojují proti usazování plaku a zubnímu kameni Vlastnosti zubní pasta s černým uhlím pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu perfektní čisticí efekt a nízká abrazivita brání tvorbě zubního kamene regeneruje sklovinu odstraňuje zápach čisticí základ 881 je bez SLS RDA 60 obsah fluoridu 1450 ppm Jak používat Naneste pastu na zubní kartáček a pečlivě zuby vyčištěte alespoň 2 x denně Náš tip Další produkty dentální péče naleznete zde

194 CZK

Ageo


Koupit za 194 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 188.9

Podobné produkty



149 CZK  0% 

WOOM Carbon+ Toothpaste, 75 ml, Bělicí pasty unisex, Zubní pasta WOOM Carbon+ Toothpaste je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby osvěžuje dech nedře zuby odstraňuje zubní kámen a plak bojuje se zubním kazem a plakem Jak používat: Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut. Používejte nejméně 2× denně.

130 CZK  19% 

Černá zubní pasta s černým uhlím pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu. Perfektní čisticí efekt a nízká abrazivita.

149 CZK  25% 

Černá zubní pasta WOOM CARBON+ zajistí intenzivní, ale šetrné bělení zubní skloviny a svěží dech, který trvá.


155 CZK  106% 

Woom Carbon+ Černá zubní pasta 75 ml Zubní pasta s černým uhlím pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu.