LevnoBot.cz
Přidat obchod

WOOM Bělicí zubní pasta WHITE+ (Toothpaste No.2 Whitening) 75 ml


WOOM   Bělicí zubní pasta WHITE+ (Toothpaste No.2 Whitening)  75 ml
Bělicí zubní pasta pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu Perfektní čisticí efekt Brání tvorbě zubního kamene regeneruje sklovinu Cetylpyridium chlorid a kalcium glycerofosfát antiseptická a antibakteriální složka Čisticí základ 923 Popis Aktivní látky cetylpyridium chlorid a kalcium glycerofosfát antiseptická a antibakteriální složka Vlastnosti bělicí zubní pasta pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu perfektní čisticí efekt brání tvorbě zubního kamene regeneruje sklovinu čisticí základ 923 antibakteriální komplex gt 3 bez SLS RDA 40 obsah fluoridu 1450 ppm Jak používat Naneste pastu na zubní kartáček a pečlivě zuby vyčištěte alespoň 2 x denně Náš tip Další produkty dentální péče naleznete zde

194 CZK

Ageo


Koupit za 194 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 188.9

Podobné produkty



149 CZK  2% 

WOOM White+ Toothpaste, 75 ml, Bělicí pasty unisex, Zubní pasta WOOM White+ Toothpaste je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby bojuje se zubním kazem a plakem revitalizuje a pečuje o dásně odstraňuje zubní kámen a plak osvěžuje dech Jak používat: Používejte nejméně 2× denně. Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut.

149 CZK  25% 

WOOM WHITE+ antibakteriální bělicí zubní pasta zajistí jemné a účinné bělení skloviny až do přirozené barvy zubu. Zanechává v ústech dlouhodobý pocit čistoty a svěžesti.


155 CZK

Woom White+ Zubní pasta 75 ml Bělicí zubní pasta pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu. Perfektní čisticí efekt. Brání tvorbě zubního kamene, regeneruje sklovinu.