LevnoBot.cz
Přidat obchod

TRESemmé Čisticí šampon pro mastné vlasy Purify & Hydrate 400 ml


TRESemmé Čisticí šampon pro mastné vlasy Purify & Hydrate 400 ml
Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Šampon na mastné vlasy Podrobná data Bezpečnostní varování Zamezte kontaktu s očima Může způsobit podráždění V případě kontaktu s očima je ihned důkladně vypláchněte vodou Jazyky na balení Čeština Polština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Šampon Varianta Čistící na mastné vlasy

216 CZK

Ageo


Koupit za 216 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 209.9

Podobné produkty



143 CZK

TRESemmé Purify & Hydrate, 400 ml, Šampony pro ženy, Šampon TRESemmé Purify & Hydrate efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy intenzivně hydratuje provoní vlasy jemnou vůní zanechává vlasy hebké Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte.

189 CZK

TreSemmé Hydrate & Purify Čistící šampon na mastné vlasy 400 ml Bojujete s mastnou pokožkou hlavy, ale přitom jsou vaše konečky pořád suché? Tresemmé Purify & Hydrate šampon zbaví pokožku hlavy nahromaděných nečistot a mastnoty, zatímco vlasy přímo od kořínků hydratuje.