LevnoBot.cz
Přidat obchod

Linteo Vlhčené ubrousky Baby Aloe Vera 4 x 80 ks


Linteo Vlhčené ubrousky Baby Aloe Vera  4 x 80 ks
Vlhčené ubrousky pro jemnou péči o vaše miminko Jsou napuštěné pečujícím mlékem a aloe vera Jsou velice šetrnné k jemné dětské pokožce Navíc udžují pH pokožky Jistě se stanou všestranným a každodenním pomocníkem při péči o miminko  

148 CZK

Ageo


Koupit za 148 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 142.9

Podobné produkty



195 CZK  8% 

Linteo Baby Pure & Fresh, 4x80 ks, Dětské vlhčené ubrousky pro děti, Čisticí ubrousky Linteo Baby jednoduše, rychle a spolehlivě čistí dětskou pokožku. Vlastnosti: odstraňuje nečistoty zklidňuje podráždění příjemně voní pečuje a čistí dětskou pokožku Jak používat: Ubrouskem šetrně očistěte pokožku dítěte. Používejte dle potřeby.

206 CZK

Vlhčené dětské ubrousky napuštěné osvěžujícím krémem z Aloe Vera. Jsou vhodné pro dětskou hygienu, na čištění jemné a citlivé pokožky.

179 CZK

Vlhčené ubrousky pro šetrné očištění pokožky dětí a miminek již od narození. Jsou napuštěné pečujícím mlékem a pomáhají předcházet tvorbě opruzenin.


209 CZK  5% 

Linteo Baby Vlhčené ubrousky s Aloe vera 4 x 80 ks Dětské vlhčené ubrousky Linteo Baby ve výhodném balení 4x80 kusů, napuštěné pečujícím mlékem s výtažky z aloe vera. Jsou ideální pro jemnou a šetrnou očistu pokožky vašeho děťátka.