LevnoBot.cz
Přidat obchod

Durex Kondomy Feel Thin Classic 18 ks


Durex Kondomy Feel Thin Classic 18 ks
Vlastnosti Velikost standardní nominální šířka 56 mm Lubrikace extra lubrikované silikonový gel Tloušťka tenké Průhledné kondomy z přírodního kaučukového latexu Dermatologicky testováno Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Stiskněte protlačte pro návod k použití Uzavřete pro pozdější použití Před použitím Používejte pouze lubrikanty doporučované pro používání s kondomy Při análním sexu použijte další lubrikaci na vnější stranu kondomu Pečlivě si přečtěte návod na použití uvnitř krabičky zejména pokud používáte kondomy pro anální nebo orální sex Kondom je pouze na jedno použití Žádná antikoncepční metoda Vám nemůže poskytnout 100 ochranu proti otěhotnění HIV či jiným pohlavně přenosným chorobám Umístění loga Durex na fólii Vám pomůže nasadit kondom správnou stranou hned na první pokus Logo indikuje spodek kondomu Likvidace Kondom je pouze na jedno použití Vyhoďte fólii a použitý kondom do odpadkového koše Nesplachujte do záchodu Skladování Kondomy uchovávejte na suchém chladném místě chraňte před přímým slunečním světlem Podrobná data Bezpečnostní varování Uchovávejte mimo dosah dětí Jazyky na balení Čeština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Kondomy Varianta Feel Thin Classic

432 CZK

Ageo


Koupit za 432 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 419.9

Podobné produkty



344 CZK

Extra tenké a anatomicky tvarované kondomy pro ještě lepší prožitek.

365 CZK  7% 

Durex Feel Thin Classic jsou tenčí kondomy pro větší citlivost. Mají hladký povrch a jsou zvlhčené jemným silikonovým lubrikačním gelem.


307 CZK

Velmi jemné kondomy, které díky své ultra tenké stěně zajišťují vyšší citlivost.

307 CZK

Velmi jemné kondomy, které díky své ultra tenké stěně zajišťují vyšší citlivost.

307 CZK

Velmi jemné kondomy, které díky své ultra tenké stěně zajišťují vyšší citlivost.

339 CZK

Durex Feel Thin Classic Kondomy 18 ks Velmi jemné kondomy, které díky své ultra tenké stěně zajišťují vyšší citlivost. Kondomy z prémiového latexu s běžnou lubrikací. S anatomickým tvarem Easy-on pro snadnější nasazení.