LevnoBot.cz
Přidat obchod

Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy 400 ml


Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy  400 ml
odrážky myje vlasy a čistí pokožku hlavy posiluje vlasová vlákna stimuluje růst vlasů zbavuje vlasy lupů intenzivně hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy popis Popis Šampon Natura Siberica Oblepikha SeaBuckthorn efektivně čistí pokožku hlavy důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu Použití Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy Napěňte a důkladně opláchněte V případě potřeby opakujte Pro optimální výsledný efekt pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady ostatní Co obsahuje Dnes je Natura Siberica jedinou společností na světě využívající derivát Altajského rakytníkového oleje jako jedinečný základ svých produktů jež nabízí přírodní krásu a zdraví Vašim vlasům a pokožce Altajský rakytník je slavná sibiřská bobule také známý jako Alatajský rakytník řešetlákový používaná obyvateli Sibiře po staletí k posílení vlasů oživení pokožky a dokonce i k hojení ran Zajímavostí je že tato malá bobule je považována za nejbohatší přírodní zdroj betakarotenu a je plná vzácných Omega 3679 kyselin Tato jedinečná bobule má až 22 dalších mastných kyselin stejně jako 36 druhů flavonoidů Dnes je Natura siberica jediná společnost na světě používající derivát Rakytníkového altajského oleje jako základ pro své výrobky aby zachovala přirozenou krásu a zdraví vašich vlasů a pokožky Organický marocký olej Orrganická malina arktická Hloh Kurilský čaj Divoká Máta peprná vitamíny A B6 C

205 CZK

Ageo


Koupit za 205 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 198.9

Podobné produkty



135 CZK

Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn), 400 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Natura Siberica Oblepikha (Sea-Buckthorn) pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy posiluje vlasová vlákna stimuluje růst vlasů zbavuje vlasy lupů intenzivně hydratuje regeneruje a vyživuje vlasy Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte. Pro optimální výsledný efekt, pokračujte vlasovou péčí ze stejné řady.

179 CZK

Hloubkově čistí a osvěžuje vlasy i vlasovou pokožku, intenzivně revitalizuje vlasové vlákno, vyživuje vlasové cibulky a podporuje růst vlasů.


158 CZK

Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy harmonizuje mastící se vlasovou pokožku a osvěžuje ji.

179 CZK

Natura Siberica Rakytníkový šampon pro normální a mastné vlasy 400 ml Hloubkově očišťuje a osvěžuje vlasy a vlasovou pokožku, vyživuje a zpevňuje vlasové cibulky, stimuluje růst vlasů. Má revitalizační a protizánětlivé účinky, odstraňuje lupy, zlepšuje krevní oběh. Je efektivní v boji proti vypadávání vlasů.