LevnoBot.cz
Přidat obchod

Syoss Šampon pro barvené a zesvětlené vlasy Color 440 ml


Syoss Šampon pro barvené a zesvětlené vlasy Color 440 ml
odrážky myje vlasy a čistí pokožku hlavy prodlužuje barvu vlasů regeneruje a vyživuje vlasy popis Popis Šampon Syoss Color Tsubaki Blossom efektivně čistí pokožku hlavy důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu Použití Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy Napěňte a důkladně opláchněte V případě potřeby opakujte Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Podrobná data Jazyky na balení Čeština Maďarština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Šampon Varianta Color pro barvené vlasy nebo zesvětlené vlasy

108 CZK

Ageo


Koupit za 108 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.3.2022 104.9
27.2.2022 122.9

Podobné produkty



109 CZK

Syoss Color, 440 ml, Šampony pro ženy, Šampon Syoss Color efektivně čistí pokožku hlavy, důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy prodlužuje barvu vlasů zanechává vlasy hebké Složení: obsahuje minimálně 90 % složek přírodního původu veganský produkt Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte. V případě potřeby opakujte.

105 CZK  6% 

Syoss Color šampon na barvené vlasy s japonským květem tsubaki a aminokyselinami uzamyká barevné pigmenty a chrání intenzivní barvu vlasů až po dobu 12 týdnů.