LevnoBot.cz
Přidat obchod

Syoss Posilující šampon pro muže pro normální vlasy Power 440 ml


Syoss Posilující šampon pro muže pro normální vlasy Power  440 ml
odrážky Účinná receptura s přidaným kofeinem stimuluje kořínky a aktivuje růstové faktory vlasů Pro dokonale silné vlasy a svěží pokožku hlavy 90 ingrediencí přírodního původu Pro krásné vlasy jako ze salonu popis Popis Šampon Syoss Men Power amp Strength efektivně čistí pokožku hlavy důkladně myje vlasy a navrací jim přirozenou krásu Použití Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy Napěňte a důkladně opláchněte složení složení Aqua Water Eau Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine PEG7 Glyceryl Cocoate Caffeine Hydrolyzed Keratin Nymphaea Alba Root Extract Sodium Chloride Disodium Cocoamphodiacetate Cocamide MEA Parfum Fragrance Sodium Benzoate Citric Acid Propylene Glycol Glycol Distearate Hydrogenated Castor Oil Laureth4 Polyquaternium10 Sodium Hydroxide Linalool Limonene Sorbitol Panthenol Benzyl Alcohol Phenoxyethanol Potassium Sorbate Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Šampon aplikujte na mokré vlasy krouživými pohyby naneste a jemně napěňte Věnujte čas masáži vlasové pokožky konečky prstů která zajistí lepší mikrocirkulaci Bohatá pěna odstraní z vlasů nečistoty Po provedení masáže šampon z vlasů důkladně opláchněte Podrobná data Jazyky na balení Chorvatština Čeština Maďarština Makedonština Ostatní Slovenština Slovinština Rozklad popisu Funkční jméno Šampon Varianta Power pro muže s normálními vlasy

108 CZK

Ageo


Koupit za 108 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 104.9

Podobné produkty



109 CZK

Syoss Men Power & Strength, 440 ml, Šampony pro muže, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Syoss Men Power & Strength pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy posiluje vlasová vlákna stimuluje růst vlasů Složení: obsahuje minimálně 90 % složek přírodního původu Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

130 CZK  0% 

Šampon pro dokonale silné vlasy a svěží pokožku hlavy. 

99 CZK  4% 

Syoss MEN Power šampon na normální vlasy s kofeinem důkladně čistí a posiluje vlasové vlákno od kořínků až ke konečkům a pečuje o pokožku hlavy a podporuje růst vlasů.


139 CZK

Syoss Pánský šampon na vlasy Power & Strenght 440 ml Syoss Men šampon na vlasy Power pro normální vlasy obsahuje Japonskem inspirované přírodní ingredience.