LevnoBot.cz
Přidat obchod

Syoss Šampon pro muže pro objem vlasů pro normální až jemné vlasy Volume 440 ml


Syoss Šampon pro muže pro objem vlasů pro normální až jemné vlasy Volume  440 ml
odrážky šampon pro normální až jemné vlasy posiluje vlasy od kořínků dodává účesu plnější tvar vhodný pro každodenní použití popis Popis Šampon pro muže pro jemné a normální vlasy Men Volume účinně vlasy myje a čistí pokožku hlavy Dodává tenkým vlasům objem a sílu a zanechává vlasy obnovené a čisté Inovativní receptura poskytuje pocit znatelně silnějších vlasů a dodává vlasům tvar a přilnavost  Použití Důkladně vmasírujte do vlhkých vlasů a poté opláchněte složení složení Aqua Water Eau Sodium Laureth Sulfate Cocamidopropyl Betaine PEG7 Glyceryl Cocoate Sodium Chloride Hydrolyzed Keratin Panthenol Disodium Cocoamphodiacetate Cocamide MEA Parfum Fragrance Sodium Benzoate Citric Acid Hydrogenated Castor Oil Sodium Hydroxide Linalool Limonene Propylene Glycol Benzyl Alcohol Phenoxyethanol Potassium Sorbate Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Použití Šampon aplikujte na mokré vlasy krouživými pohyby naneste a jemně napěňte Věnujte čas masáži vlasové pokožky konečky prstů která zajistí lepší mikrocirkulaci Bohatá pěna odstraní z vlasů nečistoty Po provedení masáže šampon z vlasů důkladně opláchněte Podrobná data Jazyky na balení Chorvatština Čeština Němčina Maďarština Makedonština Ostatní Slovenština Slovinština Rozklad popisu Funkční jméno Šampon Varianta Volume pro muže s normálními až slabými vlasy

85 CZK

Ageo


Koupit za 85 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 82.9

Podobné produkty



109 CZK

Syoss Men Volume, 440 ml, Šampony pro muže, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Syoss Men Volume pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy dodává vlasům lesk a objem přípravek je speciálně vyvinut pro potřeby mužů Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a poté důkladně opláchněte.

130 CZK  0% 

Šampon Syoss Volume určený pro muže dodá tenkým vlasům objem. Navíc jim dodává sílu a výsledek je bez pocitu slepení vlasů.