LevnoBot.cz
Přidat obchod

Gabriella Salvete Cestovní pilník na nehty


Gabriella Salvete Cestovní pilník na nehty
Pilník pro přesnou rychlou a snadnou úpravu nehtů v cestovní velikosti aby se vešel do každé kabelky Lehký pěnový pilník v gelovém pouzdře proti poničení

101 CZK

Ageo


Koupit za 101 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 97.9

Podobné produkty



130 CZK  20% 

Gabriella Salvete Tools, 1 ks, Nehty pro ženy, Upravené nehty jsou vaší vizitkou – předveďte se v tom nejlepším světle bez nutnosti návštěvy profesionálního salonu. Pilník Gabriella Salvete Tools vám umožní v pohodlí domova přesné vytvarování nehtů i jakékoli drobné úpravy pro vzhled jako ze salonu. Vaše nehty budou díky němu vždy vypadat upraveně, pěstěně a bez jakýchkoliv nesrovnalostí. Vlastnosti: pilník je ideální i na cestování a do kabelky tvaruje a zkracuje nehty předchází třepení a lámání nehtů Jak používat: Přiložte k nehtu a jemnými tahy v jednom směru pilujte.

136 CZK  3% 

Pilník Gabriella Salvete TOOLS Travel Nail File stačí hodit do kabelky nebo kosmetické taštičky a nepříjemnostem se zatrženými nehty odzvonilo.

105 CZK

Gabriella Salvete Cestovní pilník na nehty v gelovém pouzdře je vhodný do kabelky nebo kosmetické taštičky, kde vám bude k dispozici, kdykoliv jej budete potřebovat.