LevnoBot.cz
Přidat obchod

Syoss Balzám pro barvené, zesvětlené a melírované vlasy Colorist 500 ml


Syoss Balzám pro barvené, zesvětlené a melírované vlasy Colorist  500 ml
Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Použití Jemně naneste na vlasy po umytí šamponem Po zapracování vlasy důkladně opláchněte Pro optimální výsledky používejte pravidelně Podrobná data Jazyky na balení Chorvatština Čeština Maďarština Makedonština Ostatní Slovenština Slovinština Rozklad popisu Funkční jméno Balzám Varianta Color pro barvené vlasy

106 CZK

Ageo


Koupit za 106 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 102.9

Podobné produkty



109 CZK

Syoss Color, 440 ml, Kondicionéry a balzámy pro ženy, Kondicionér Syoss Color zajistí vašim vlasům snadné rozčesání a potřebnou výživu, bez čehož se krásné a zdravé vlasy neobejdou. Vlastnosti: zintenzivňuje barvu vlasů uzavírá povrch vlasů, činí je odolnějšími usnadňuje rozčesávání a následnou úpravu Složení: veganský produkt obsahuje minimálně 90 % složek přírodního původu Jak používat: Aplikujte na šamponem umyté vlasy. Nechte chvíli působit a poté důkladně opláchněte.

139 CZK

Syoss Kondicionér Color 440 ml Kondicionér na vlasy Syoss balzám Color Luminance & Protect důkladně regeneruje vlasová vlákna, patří do prémiové řady vlasové péče.