LevnoBot.cz
Přidat obchod

Natura Siberica Přírodní bělicí zubní pasta Polární noc 100 g


Natura Siberica Přírodní bělicí zubní pasta Polární noc  100 g
Díky obsahu aktivního uhlí intenzivně bělí a leští zubní sklovinu Udržuje přírozeně zdravou a čistou Bělejší zuby už po pár dnech pravidelného používáníJak používat Na kartáček naneste malé množství zubní pasty o velikosti hrášku Kartáček přiložte ke krčku cca v úhlu 45 stupňů Štětinky se tak dostanou mezi zub a dáseň odkud pak krásně vyčistíte usazený plak Jemnými vibračními pohyby zuby jemně stírejte Správným čištěním předcházíte zánětům krvácení dásní a usazování zubního kamene Zuby pravidelně čistěte 2x denně Popis Vlastnosti Aktivní uhlí bělí a čistí zuby Mořská sůl posiluje zubní sklovinu Divoké sibiřské byliny osvěžují a pečují o dutinu ústní Zubní pasta neobsahuje žádné parabeny

108 CZK

Ageo


Koupit za 108 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 104.9

Podobné produkty



99 CZK  19% 

Natura Siberica Polar Night, 100 g, Bělicí pasty pro muže, Zubní pasta je určena k šetrnému bělení zubů. Účinně odstraňuje nežádoucí pigmentaci ze zubů a při jejím pravidelném používání vás odmění zářivějším úsměvem. Vlastnosti: bělí zuby zaručuje šetrnost k zubní sklovině revitalizuje a pečuje o dásně Jak používat: Používejte nejméně 2× denně. Čistěte zuby důkladně alespoň po dobu 2 minut.

109 CZK

Zubní pasta Polární noc odstraňuje zubní plak, pečuje o ústní dutinu, bezpečně bělí a leští zubní sklovinu a zanechává ji dokonale čistou a hladkou.


119 CZK

Natura Siberica přírodní bělící zubní pasta Polární noc 100 g Inovativní černá zubní pasta je určena pro bezpečné bělení a hluboké čištění.