LevnoBot.cz
Přidat obchod

Šampon proti lupům T/Gel Forte (Shampooing) 150 ml


Šampon proti lupům T/Gel Forte (Shampooing) 150 ml
Vlastnosti Pro obzvlášť svědící pokožku Účinný již od prvního týdne používání Vyvinuto s dermatology Skladování a použití Způsob skladování Typ Trvanlivé Příprava a použití Použití Po dobu 6 týdnů používejte 2krát nebo 3krát týdně a potom 1krát nebo 2krát týdně 1 Namočte si důkladně vlasy 2 Naneste hojné množství šamponu na vlasy a vmasírujte jej do pokožky hlavy 3 Opláchněte 4 Dle potřeby opakujte Podrobná data Bezpečnostní varování VAROVÁNÍ Zabraňte vniknutí do očí Pokud k němu dojde vypláchněte si oči důkladně vodou V případě podráždění nebo zčervenání snižte četnost používání nebo přestaňte výrobek používat Pokud po 6 týdnech nedojde ke zlepšení poraďte se se svým lékařem nebo lékárníkem Jazyky na balení Čeština Francouzština Maďarština Italština Slovenština Rozklad popisu Funkční jméno Šampon Varianta TGel Fort proti lupům

292 CZK

Ageo


Koupit za 292 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 282.9

Podobné produkty



310 CZK

Neutrogena T/Gel Fort, 150 ml, Šampony pro ženy, Abyste dokázali udržet své vlasy zdravé, lesklé a vitální, je důležité jim věnovat správnou péči. A ta začíná pravidelným mytím vlasů. Šampon Neutrogena T/Gel Fort pomůže efektivně odstranit z vlasů i pokožky hlavy veškeré nečistoty, mastnotu i zbytky stylingových a jiných kosmetických produktů. Vám dodá pocit svěžesti a čistoty, vaše vlasy a pokožku hlavy navíc ideálním způsobem připraví na další péči a podpoří účinky obsažených aktivních látek. Vlastnosti: myje vlasy a čistí pokožku hlavy zbavuje vlasy lupů regeneruje a vyživuje vlasy Jak používat: Naneste přiměřené množství šamponu na mokré vlasy. Napěňte a důkladně opláchněte.

295 CZK

Šampon pro ženy i muže, který ulevuje od svědění, lupů a napomáhá očištění vlasové pokožky.

270 CZK

Neutrogena T/Gel Fort šampon pro svědící pokožku 150 ml má nedráždivé složení bez alkoholu. Zklidňuje vlasovou pokožku a je účinný již od 1. týdne používání.


340 CZK  13% 

Neutrogena T/Gel Fort šampon svědící pokožka 150 ml Neutrogena T/Gel Fort šampon proti lupům pro obzvlášť svědící pokožku obsahuje látky osvědčené v boji proti příčinám intenzivního svědění vlasové pokožky, kvasinek a lupovitosti.