LevnoBot.cz
Přidat obchod

Chaga 90 kapslí


Chaga 90 kapslí
Chaga rezavec šikmý obsahuje terapeuticky významné látky jako jsou polysacharidy betaglukany antioxidanty melanin a steroly betulinBalení 90 kapslí dávka na 13 měsíce Dávkování Užívejte 13 kapsle denně děti od 3 do 15 let 1 kapsli denně Náš tip V naší nabídce naleznete také další antioxidanty Další informace o produktu Chaga naleznete v článku Čaga neboli rezavec šikmý Innonotus obliquus Popis Chaga čaga neboli rezavec šikmý inonotus obliquus roste hlavně na břízách východní Evropy a ruské Sibiře Přípravek je vytvořen dvojitou extrakcí Přídatné látky HGC želatinová kapsle obal Upozornění Doplněk stravy Produkt není určen pro děti do 3 let pro těhotné a kojící Nepřekračujte doporučené denní dávkování Uchovávejte mimo dosah dětí Produkt neslouží jako náhrada pestré stravy Neobsahuje efedrin kofein lepek konzervační látky barviva ani cukr

711 CZK

Ageo


Koupit za 711 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 690.9

Podobné produkty



690 CZK

Chaga (rezavec šikmý) obsahuje terapeuticky významné látky, jako jsou polysacharidy (betaglukany), antioxidanty (melanin) a steroly (betulin).

689 CZK

MycoMedica Chaga obsahuje 100% extrakt z vitální houby s širokým spektrem bioaktivních látek zahrnujících betaglukany či triterpeny.


533 CZK

Doplněk stravy s vitální houbou chagou bohatou na velké množství bioaktivních látek, vitamínů, minerálů a polysacharidy.

690 CZK

Chaga (rezavec šikmý) obsahuje terapeuticky významné látky, jako jsou polysacharidy (betaglukany), antioxidanty (melanin) a steroly (betulin).

690 CZK

MycoMedica Chaga 90 kapslí Chaga (nebo čaga) je po staletí součástí tradiční ruské a čínské medicíny, které věří v její schopnost oživovat a uklidňovat tělo i ducha. Zvolte chagu s nejoptimálnějším poměrem účinných látek.