LevnoBot.cz
Přidat obchod

Čisticí gel proti nedokonalostem pleti 3 v 1 Men Expert Pure Carbon (Anti-Imperfection Daily Face Wash) 100 ml


Čisticí gel proti nedokonalostem pleti 3 v 1 Men Expert Pure Carbon (Anti-Imperfection Daily Face Wash) 100 ml
Čisticí gel bohacený o přírodní sopečné materiály se superabsorbčními vlastnostmi a kyselinou salicyovou známou svým exfoliačním efektem Gel čistí a stahuje póry pro pocit čisté pokožky Složení exfoliuje pokožku a tím pomáhá zabránit tvorbě nedokonalostí Absorbuje přebytečný kožní maz a pokožku zanechává na pohled zmatněnouJak používat Navlhčete pokožku teplou vodou a naneste na obličej jemně vmasírujte poté důkladně opláchněte Popis Vlastnosti čisticí pleťový gel  obohacený o sopečné materiály  s exfoliačním účinkem  stahuje póry  zabraňuje tvorbě nedokonalostí  absorbuje přebytečný kožní maz  zmatňuje pokožku 

184 CZK

Ageo


Koupit za 184 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 177.9

Podobné produkty



180 CZK

L’Oréal Paris Men Expert Pure Carbon, 100 , Čištění pleti pro muže, Než přistoupíte k pravidelné pečující rutině, je velmi důležité připravit pleť důkladným vyčištěním – bez něj by následující péče nebyla zdaleka tak účinná. Přípravek na čistění pleti L’Oréal Paris Men Expert pomůže z pleti odstranit veškeré nečistoty, které se za celý den nebo přes noc na pleti a v pórech usadily, zanechá tak pleť dokonale čistou a připravenou na jakoukoli další péči. Vlastnosti: zbavuje tvář nečistot zanechává pleť matnou vyvinuto speciálně pro mužskou pleť Jak používat: Naneste každé ráno a/nebo večer na navlhčený obličej. Důkladně opláchněte.

195 CZK  1% 

Čisticí pleťový gel Pure Carbon 3v1 absorbuje přebytečný kožní maz a pokožku zanechává na pohled zmatněnou a svěží.

200 CZK  5% 

Loréal Paris Men Expert Pure Carbon 3v1 čisticí gel proti nedokonalostem pleti pomáhá redukovat nedokonalosti, šetrně čistí pleť a dokonale ji matuje.


200 CZK

L'Oréal Paris Pure Carbon 3v1 čisticí gel proti nedokonalostem pleti 100 ml Obohacený o přírodní sopečné materiály se superabsorbčními vlastnostmi akyselinu salicyovou známou svým exfoliačním efektem.