LevnoBot.cz
Přidat obchod

Jemný čisticí olej Centella Cleansing Oil (Make-up Removing Oil) 30 ml


Jemný čisticí olej Centella Cleansing Oil (Make-up Removing Oil) 30 ml
Jemný čisticí olej účinně odstraňuje makeup včetně voděodolného přebytečný kožní maz a nečistoty a zároveň udržuje přirozenou hydrataci pokožky Je obohacený o Centella Asiatica bohatý o výživné rostlinné oleje zanechává pokožku uklidněnou a hydratovanou Při kontaktu s vodou se jeho lehká textura změní na mléko který rychle odstraňuje makeup aniž by zanechalo mastný povrchJak používat Aplikujte přímo na suchou pokožku a krouživými pohyby jemně masírujte obličej a oblast očí Přidejte trochu vody abyste vytvořili mléko Důkladně opláchněte Popis Vlastnosti jemný čisticí olej účinně odstraňuje makeup redukuje přebytečný kožní maz  udržuje přirozenou hydrataci pokožky  zanechává pokožku uklidněnou  má vyživující vlastnosti je vhodný pro všechny typy pleti

369 CZK

Ageo


Koupit za 369 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 357.9

Podobné produkty



284 CZK

Erborian Centella, 30 ml, Čištění pleti pro ženy, Odličovací přípravek Erborian Centella perfektně odstraňuje z tváře make-up i veškeré nečistoty a zanechá pleť hebkou a čistou. Vlastnosti: dokonale rozpouští i voděodolný make-up dodává pleti hydrataci má osvěžující a zklidňující účinky pleť je na dotek jemná a vláčná Jak používat: Přípravek aplikujte na suchý obličej a konečky prstů jemně masírujte pleť, zejména znečištěná místa. Přidejte trochu vody a pokračujte v masáži obličeje, aby se rozpustil make-up a nečistoty. Nepřestávejte, dokud se olej nezbarví do bíla. Poté opláchněte.

310 CZK

Erborian Centella Cleansing Oil 30 ml Tento ultra-jemný čistící olej odstraňuje make-up (včetně toho voděodolného), přebytečný maz a nečistoty, přičemž pleť zanechává přirozeně hydratovanou.