LevnoBot.cz
Přidat obchod

Nádobí, ovoce 500 ml


Nádobí, ovoce 500 ml
Prostředek Nádobí ovoce je určen na ruční mytí nádobí a k mytí ovoce a zeleniny Efektivně odstraňuje mastnostu a nečistoty z mytého nádobí a zanechá je čisté beze šmouh Dermatologicky testováno certifikace EU Ecolabel Skvělé výsledky v talířových mycích testech Díky pH 55 nedráždí a nevysušuje pokožku Vyvážené složení s glycerinem pomáhá péči o kůži Vhodný i na mytí ovoce a zeleniny Účinný při odstraňování vosku špíny prachu postřiků a konzervantů z ovoce a zeleninyBalení 500 ml Jak používat Nemyjte nádobí pod tekoucí vodou ale napusťte ji do dřezu a přidejte doporučenou dávku výrobku Ovoce umyté přípravkem Feel Eco opláchněte v čísté vodě Díky snadné oplachovatelnosti neulpí na povrchu a je spláchnut spolu s nečistotami Náš tip V naší nabídce naleznete další prostředky na ruční mytí

72 CZK

Ageo


Koupit za 72 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 69.9

Podobné produkty



59 CZK

Přípravek na ruční mytí nádobí i k opláchnutí ovoce a zeleniny. Pomáhá z povrchu odstranit všechny nečistoty, odstraňuje mastnotu a zanechává nádobí čisté a bez šmouh.


86 CZK  1% 

Skvělá účinnost, která není na úkor vašeho zdraví ani životního prostředí. Můžete jej bez obav použít i na mytí ovoce a zeleniny.