LevnoBot.cz
Přidat obchod

Čistič koupelen 450 ml


Čistič koupelen 450 ml
Čistič koupelen  Při jeho použití v koupelně nevdechujete výpary jako u chemických čističů Není agresivní k vaší pokožce a přitom oceníte jeho vysokou účinnost Výborně odstraňuje vodní kámen a mýdlové usazeniny Skvěle čistí nejen spáry v koupelně sprchové kouty vany skla a zrcadla ale i nerezové kuchyňské dřezy a baterie Účinný díky obsahu kyseliny citrónové dále je vyvinut na bázi přírodních olejů a složek z cukrů  Dermatologicky testováno certifikace EU EcolabelBalení 450 ml Jak používat Přípravek aplikujte na znečištěnou plochu a nechte 35 minut působit Odolné nánosy dočistěte hrubší stranou houbičky vše opláchněte vodou a otřete hadříkem Nepoužívejte přípravek na citlivé materiály jako jsou například leštěné mramorové a vápencové povrchy V případě pochybností vyzkoušejte odolnost povrchu na málo viditelném místě Nekombinujte s ostatními čistícími prostředky Náš tip V naší nabídce naleznete další prostředky na čištění koupelen Upozornění Uchovávejte mimo dosah dětí Skladujte v chladu a suchu Datum výroby a spotřeby je uvedeno na obalu

113 CZK

Ageo


Koupit za 113 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 108.9

Podobné produkty



95 CZK

Silný proti špíně, šetrný k povrchům i k Vaší pokožce. Výborně odstraňuje vodní kámen a mýdlové usazeniny z vany i umyvadla. Snadno biologicky rozložitelný.


119 CZK  13% 

Při jeho použití v koupelně nevdechujete výpary jako u chemických čističů. Není agresivní k vaší pokožce a přitom oceníte jeho vysokou účinnost.