LevnoBot.cz
Přidat obchod

Rychlý proteinový dezert kakao 400 g


Rychlý proteinový dezert kakao 400 g
Rychlý proteinový dezert bezlepkový je hotová instatní směs pro výrobu chutného dezertu s vysokým obsahem proteinu až 57 připravovaného za studena bez vaření GreenFood Nutrition Proteinový dezert bezlepkový se právě rychlostí a snadností přípravy ideálně přizpůsobil našemu uspěchanému životnímu stylu a to ve formě vydatné proteinové potravy s nízkým obsahem cukrů LOW CARBBalení Balení 400g  Počet porcí 12 Jak používat rozmíchejte v misce metlou nebo protřepejte v šejkru dávku 33 g cca jednu vrchovatou odměrku ve 150 200ml chladného mléka v závislosti na požadované hustotě pudingu Nechte chvilku odstát do zhoustnutí Nevařte Náš tip V naší nabídce naleznete další instantní směsi sladké Popis GreenFood Rychlý proteinový dezert bezlepkový v bodech Bez vaření připravíte v šejkru s mlékem nebo vodou Pouze 178 kcal v jedné porci Low Carb nízký obsah cukrů Až 19g proteinů v každé porci Bez Lepku Bez konzervantů chemických barviv a stabilizátorů Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma Upozornění Skladujte na suchém a chladném místě Chraňte před přímým slunečním zářením

259 CZK

Ageo


Koupit za 259 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 250.9

Podobné produkty



300 CZK

GreenFood Nutrition Low Sugar Protein Pudding čokoláda je hotová instantní směs s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem bílkovin. Stačí rozmíchat shakeru.


340 CZK

GreenFood Nutrition Low Carb Proteinový pudding kakao 400 g Vhodné pro bezlepkovou dietu. Lze zmrazit na chutnou zmrzlinu. Obsahuje prvotřídní kakao ze Švýcarska. Nízký glykemický index, vhodné pro redukční dietu. Bez konzervantů, chemických barviv a stabilizátorů. Použita pouze přírodní aroma a přírodně identická aroma. Jednoduchá a rychlá příprava, stačí pouze smíchat s mlékem.