LevnoBot.cz
Přidat obchod

Žehlička na vlasy Fenité 7337 90000


Žehlička na vlasy Fenité 7337 90000
Elegantní žehlička na vlasy Fenité s unikátní technologií infračerveného světla vlasy účinně narovná a dodá jim neodolatelný lesk Infračervené záření proniká přímo do vlasů uzamyká v nich vlhkost a tím je účinně hydratuje a chrání před poškozením Zároveň urychluje narovnání a prodlouží výsledný efekt Nechybí ani ochranné cestovní pouzdro a možnost uzamknout destičky v uzavřené poloze která ulehčí uskladnění žehličky a ochrání povrch destiček před poškrábánímJak používat Používejte dle návodu Popis Vlastnosti žehlička na vlasy příkon 45 W odpružené destičky s keramickým povrchem 25 x 99 mm unikátní technologie infračerveného světla nastavitelná teplota 130230 C v krocích po 20 C LCD displej automatické vypnutí po 60 minutách nečinnosti délka napájecího kabelu 175 m poutko pro zavěšení otočný napájecí kabel možnost uzamčení destiček v uzavřené poloze cestovní tepluodolné pouzdro

1840 CZK

Ageo


Koupit za 1840 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
27.2.2022 1784

Podobné produkty



1302 CZK  0% 

ETA Fenité 7337 90000, 1 ks, Elektronika pro ženy, Chcete vytvářet dokonale hladké účesy a výsledek, kterého můžete dosáhnout s pomocí uhlazujících krémů, gelů a jiných stylingových přípravků, vám nepřijde dostačující? Žehlička na vlasy ETA Fenité 7337 90000 splní vaše požadavky a pomůže vám dosáhnout vzhledu, jaký si představujete. Vlasy perfektně uhladí tak, že budou vždy krásně upravené, pružné a nádherně lesklé. Kromě dokonalého narovnání vlasů vám také umožní během chvilky vytvořit elegantní vlny. Vlastnosti: důkladně vyhlazuje vlasy možnost regulování teploty nepoškozuje a nevysušuje vlasy keramické destičky oživuje krásu a lesk barvených vlasů plovoucí destičky rychlé nahřátí Jak používat: Pramen vlasů vložte mezi destičky a jemně stiskněte rukojeti žehličky. Klouzavým pohybem pak protáhněte žehličku až ke konečkům vlasů. Postup opakujte, dokud nedocílíte požadovaného účesu.

801 CZK

Péče o tělo, zdraví > Péče o vlasy > Žehličky na vlasy, krepovací kleště

1002 CZK

Moderní žehlička vlasů ETA Fenité s inovativní infrared technologií, která chrání vlasy a hydratuje je, vám pomůže s každodenní úpravou vlasů.