LevnoBot.cz
Přidat obchod

Dermacol Natural výživný mandlový krém na ruce 100 ml


Dermacol Natural výživný mandlový krém na ruce  100 ml
Popis Vysoce výživný krém na suché a velmi suché ruce s příjemnou vůní mandlí Popis Aktivní látky přírodní mandlový olej je jeden z nejdražších a nejvzácnějších nevysychavých olejů který ošetřuje a regeneruje suchou a popraskanou kůži zklidňuje podrážděnou pleť zvláčňuje ji zjemňuje a chrání glycerin hydratuje a zvláčňuje pleť zabraňuje ztrátám vody z pokožky Účinky zjemňuje a zvláčňuje zabraňuje vysušování pokožky rukou ošetřuje regeneruje a zklidňuje namáhanou a popraskanou pokožku rukou vytváří na pokožce ochranný film a chrání ji před negativními vnějšími vlivy Výhody dermatologicky testováno vhodný pro všechny typy pokožky obzvlášť vhodný pro suchou a velmi suchou pokožku Jak používat Aplikujte na ruce dle potřeby  

71 CZK

Ageo


Koupit za 71 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
3.3.2022 68.9

Podobné produkty



79 CZK  5% 

Dermacol Natural, 100 ml, Krémy na ruce pro ženy, Pěstěné ruce jsou vaší vizitkou. O jejich dokonale hebkou a hydratovanou pokožku se postará krém Dermacol Natural . Zajistí rukám dlouhotrvající výživu, ale i zjemnění a ochranu před vysušením, takže zůstanou krásné po celý den. Vlastnosti: hydratuje a vyživuje pokožku chrání pokožku zabraňuje vysychání pokožky chrání před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí Jak používat: Nanášejte krém na ruce dle potřeby a masírujte, dokud se krém nevstřebá.

85 CZK  3% 

Vysoce výživný krém na ruce s přírodním mandlovým olejem a glycerinem ošetřuje a zvláčňuje namáhanou, popraskanou pokožku rukou.

69 CZK

Dermacol Natural Výživný mandlový krém na ruce ošetřuje a zvláčňuje namáhanou a popraskanou pokožku rukou. Vhodný pro všechny typy pokožky.