LevnoBot.cz
Přidat obchod

NBB Panenka Baby Care 30 cm


NBB Panenka Baby Care 30 cm


Panenka s plastovým tělíčkem z řady New Born Baby s funkcí "pije a čůrá". Součástí 7 ks příslušenství, např. nočník, lahvička, jídelní souprava. Velikost panenky 30 cm. 

  • Věk: 3+
  • Velikost panenky: 30 cm

 

Společnost Simba Toys založil v roce 1982 pan Fritz Sieber. Díky fúzi SIMBA Dickie GROUP nyní obsahuje několik úspěšných nezávislých společností, které pokrývají všechny oblasti trhu s hračkami. Mezi nejznámější patří Smoby, Majorette, BIG nebo Eichhorn. Společnost se tak stává jedním z největších světových výrobců hraček. Dnes má SIMBA GROUP pobočky ve více než 22 zemích po celém světě.

Produktová řada nyní obsahuje více než 4.000 položek. V sortimentu naleznete hračky pro nejmenší děti, dětské vzdělávací hry, hračky výhradně pro holčičky i chlapce ale i outdoorové výrobky.


450 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 450 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 442
28.3.2022 463

Podobné produkty



527 CZK

Miminko z řady New Born Baby čeká na holčičky, které o něj chtějí pečovat. Mají k tomu připraveno příslušné vybavení.

<

499 CZK

Simba New Born Baby Panenka Baby Care Pije a čůrá   Dětské panenky jsou stále kvalitnější a více připomínají reálná miminka. Panenka od firmy Simba, která pije a čůrá je interaktivní hračkou. Děti si tak mohou vyzkoušet, jaké to je pečovat o miminko. Panenka je vyrobena z kvalitního plastu. Velikost této panenky je 30 cm, což velmi reálně připomíná miminko. Součástí balení této panenky je také příslušenství - nočník, lahvička, talířek, lžička. - Materiál: Plast - Součástí balení je příslušenství - nočník, lahvička, talířek, lžička - Velikost panenky: 30 cm - Vhodné pro děti od 3 let