LevnoBot.cz
Přidat obchod

Mindok 50 veselých her do auta


Mindok 50 veselých her do auta

Kdy už tam budeme? Nemáte moc rádi dlouhé cesty autem? Namačkaní mezi sourozenci a taškami, dlouhé hodiny v dopravní zácpě a už asi stokrát jste hráli slovní kopanou? Na další cesty se však můžete těšit! Tato krabička ukrývá 50 her, hádanek a nápadů, díky kterým se všechny budoucí cesty změní v hezký v zážitek! 

Milé maminky a milí tatínkové, neobávejte se, že se cestou budete nudit: Některé hry si přece můžete zahrát s dětmi!

Obsah:

  • 50 herních karet
  • česká a slovenská pravidla

rozměry: 93x131x23


    176 CZK

    Fonetip.cz


    Koupit za 176 CZK

    Historie ceny
    Datum Cena v CZK
    29.4.2022 172
    1.4.2022 189
    28.3.2022 179

    Podobné produkty



    213 CZK

    Autor: Berger Nicola; Kdy už tam budeme? Nemáte moc rádi dlouhé cesty autem? Namačkaní mezi sourozenci a taškami, dlouhé hodiny v dopravní zácpě a už asi stokrát jste hráli slovní kopanou? Na další ce

    179 CZK

    Cesta autem nemusí být nuda, když si společně zahrajete 50 veselých her do auta. Karty vám přinesou různé hádanky, úkoly a zadání, která vás pobaví i procvičí třeba všímavost. V cestovní krabičce naleznete zábavu pro celou rodinu, ať už cestujete kamkoli. Hru dodáváme s českými pravidly, balení obsahuje 50 karet.

    206 CZK  28% 

    Kdy už tam budeme? Nemáte moc rádi dlouhé cesty autem? Namačkaní mezi sourozenci a taškami, dlouhé hodiny v dopravní zácpě a už asi stokrát jste hráli slovní kopanou? Na další cesty se však můžete těšit! Tato krabička ukrývá 50 her, hádanek a nápadů, díky kterým se všechny budoucí cesty změní v hezký v zážitek! Milé maminky a milí tatínkové, neobávejte se, že se cestou budete nudit: Některé hry si přece můžete zahrát s dětmi!