LevnoBot.cz
Přidat obchod

Teddies Násobilkové domino společenská hra


Teddies Násobilkové domino společenská hra

DOMINO je logická kombinační hra vhodná pro všechny věkové kategorie. Těm nejmladším pomůže snáze se naučit základní matematické operace, dodá jim jistotu při řešení příkladů a v neposlední řadě rozvíjí logické myšlení - to vše zábavnou a hravou formou. Ti starší si touto hrou příjemně zopakují a osvěží své matematické schopnosti a znalosti ve zcela nových souvislostech. No a ti nejstarší si při této hře mohou navíc vymýšlet svá vlastní dodatečná pravidla a udělat z ní tak skvělou zábavu pro každou příležitost.
Hra DOMINO obsahuje sadu obdélníkových kartiček popsaných na jedné polovině příkladem a na druhé polovině výsledkem. Celkový počet kartiček je 60.

Věk: 6+


240 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 240 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 236
28.3.2022 234

Podobné produkty



252 CZK

Domino obsahuje 60 kartiček popsaných na jedné polovině příkladem na násobení a na druhé výsledkem Hráči pokládají na stůl kartičky vedle sebe tak aby výsledek odpovídal zadanému příkladu

213 CZK

Násobilkové domino

Logická kombinační hra určená dětem od 6 let.

Hráči mají k dispopzici 60 karti


301 CZK

Domino obsahuje 60 kartiček popsaných na jedné polovině příkladem na násobení a na druhé výsledkem. Hráči pokládají na stůl kartičky vedle sebe tak aby výsledek odpovídal zadanému příkladu.