LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego City 60241 Jednotka s policejním psem


Lego City 60241 Jednotka s policejním psem

Jednotka s policejním psem

Děti si rády hrají na hrdiny všedního dne. Sada Jednotka s policejním psem (60241) od LEGO® City jim to umožní! Obsahuje parádní policejní auto s místem pro policejního strážníka a jeho věrného policejního psa, klenotnictví s drahokamy, a k tomu navíc zloděje držícího páčidlo. Perfektní scénář pro malé bojovníky proti zločinu s bohatou představivostí.


Zábavná policejní sada pro děti
Tato sada pro děti ve věku od 4 let obsahuje jednoduchý návod v tištěné podobě a speciální kostku pro snadný začátek stavění, takže se děti mohou hrdě pustit do hraní. A díky bezplatné aplikaci LEGO Life pro chytré telefony a tablety mají děti přístup i k návodu Instructions PLUS – jedná se o interaktivní návod s nástroji pro přiblížení a otáčení, se kterým si děti užijí při stavění LEGO sad ještě více zábavy.


LEGO City – Super hračky pro děti
Policejní sady od LEGO City dětem umožní ponořit se do otevřených dobrodružství a akčních scénářů se situacemi ze skutečného života. A s celou řadou budov a vozidel bohatých na různé funkce mohou děti popustit uzdu své fantazii!

  • Věk: 4+ 
  • Materiál: plast
  • Určení: pro kluky

206 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 206 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 203
28.3.2022 205

Podobné produkty



270 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

174 CZK

Klenotnictví, policejního auto v modrobílé barvě si mohou děti postavit z 67 dílků kvalitní stavebnice Lego City, určené pro p


254 CZK  25% 

Zloděj se snaží vloupat do klenotnictví a ukrást vzácné drahokamy. Tohle je práce pro jednotku s policejním psem z LEGO® City. Usedněte za volant rychlého policejního auta a spěchejte na místo činu. Pak vypusťte věrného policejního psa a zatkněte zloděje, než stačí utéct.