LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Creator 31099-Vrtulové letadlo


Lego Creator 31099-Vrtulové letadlo

Vrtulové letadlo

Probuďte v dětech kreativní myšlení a lásku k hraní prostřednictvím akční stavebnice LEGO® Creator 3 v 1 Vrtulové letadlo (31099). Děti si mohou s tímto barevným modelem s otočnou vrtulí a nastavitelnými špičkami křídel hrát na starty a přistání jako na skutečném letišti.


Svoboda tvoření
Tato sada od LEGO Creator 3 v 1 nabízí 3 různé stavitelské a herní zážitky. Děti si mohou postavit vrtulové letadlo a pak ho přestavět na tryskáč či helikoptéru s přistávací plochou, nebo dají prostor své tvořivosti a vytvoří něco zcela nového. Tato skvělá hračka díky třem modelům v jednom osloví řadu dětí a představuje skvělý dárek pro všechny příležitosti.


Parádní samostatné modely
Stavebnice LEGO Creator 3 v 1 dávají dětem příležitost stavět detailně propracované modely a nápaditě si s nimi hrát. Modely přináší nekonečné stavitelské a herní možnosti a zároveň probouzejí kreativitu v dětech všech věkových kategorií. Zábavné a inspirativní stavebnice představují také ideální dárek k narozeninám nebo k Vánocům.

  • Materiál: plast
  • Určení: pro kluky
  • Věk: 6+

224 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 224 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 220
28.3.2022 229

Podobné produkty



254 CZK  25% 

Proleťte se v tomto úžasném vrtulovém letadle. Roztočte vrtuli, nastavte špičky křídel a připravte se ke startu! Po přistání můžete letadlo přestavět na tryskáč, který si hravě poradí i s většími vzdálenostmi, nebo na helikoptéru a udělat si vyhlídkový let nad krajinou. Pak je tady vždycky možnost popustit uzdu představivosti a postavit něco úplně nového.