LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Duplo 10899 Zámek z Ledového království


Lego Duplo 10899 Zámek z Ledového království

Lego Duplo 10899 Zámek z Ledového království

Připojte se k Else, Anně a Olafovi v ledovém zámku, užívejte si nápadité hraní a prožívejte vývojové milníky společně se svým předškolákem. Hraní s oblíbenými postavami z Ledového království od Disneyho u vašich batolat podpoří rozvoj řeči a jemných motorických dovedností a také sociální a emoční uvědomění. Popovídejte si o tom, jaký vztah má Elsa se sestrou Annou. Užívejte si tvořivou zábavu se sněhulákem Olafem. Pomocí vícebarevné světelné kostky můžete stisknutím tlačítka rozsvítit zámek a ponořit se do přehrávání scének a vymýšlení vlastních příběhů s vaším malým stavitelem v pohádkovém prostředí.
 

  • Součástí jsou 3 LEGO® DUPLO® figurky: Anna, Elsa a Olaf.
  • Tato stavebnice inspirovaná Disneyho Ledovým královstvím obsahuje také saně, stůl, židle a vybavení kuchyně. Vícebarevná světelná kostka jednoduchým stisknutím rozsvítí zámek.
  • Pomozte svému dítěti naučit se základní stavební dovednosti a rozvíjet jemnou motoriku při stavění a nikdy nekončícím kreativním hraní.
  • Tato stavebnice pro batolata podporuje hraní rolí a příběhů, které pomohou rozvíjet řeč a sociální a emočních dovednosti.
  • Ledový zámek od Disneyho měří přes 28 cm na výšku, 19 cm na šířku a 16 cm do hloubky.

1171 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1171 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 1150
1.4.2022 1063
28.3.2022 1074

Podobné produkty



1233 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1015 CZK

Ledový zámek si mohou holky a kluci postavit z 99 dílků. Mají možnost hrát si v něm s princeznami Annou a Elsou, také s jejich kamar&aacut


1326 CZK  25% 

Připojte se k Else, Anně a Olafovi v ledovém zámku a užívejte si nápadité hraní. Užívejte si tvořivou zábavu se sněhulákem Olafem. Hraní s oblíbenými postavami z Ledového království od Disneyho u vašich batolat podpoří rozvoj řeči a jemných motorických dovedností a také sociální a emoční uvědomění.