LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Friends 41439 Pojízdné kočičí kadeřnictví


LEGO Friends 41439 Pojízdné kočičí kadeřnictví

Lego Friends 41439 Pojízdné kočičí kadeřnictví

Pomozte malým dětem zdokonalit stavitelské dovednosti a starat se o zvířátka se stavebnicí Pojízdné kočičí kadeřnictví (41439). S touto jednoduchou sadou se děti mohou připojit ke kamarádkám LEGO® Friends Emmě a Mie a hledat společně s nimi kočky, které potřebují kadeřnickou péči. V jejich salónu jim snadno dopřejí maximální komfort.


Naučte děti stavět
Tato sada pro děti od 4 let je nabitá poutavými detaily, které jsou zárukou parádního herního zážitku. Každý sáček s kostkami obsahuje kompletní model a postavu, kterou děti mohou sestavit a pustit se co nejdříve do hraní! Nechybí ani začátečnická kostka v podobě částečně sestavené základny.


Úžasná zábava pro celou rodinu
Stavebnice pro děti od 4 let představují skvělý způsob, jak mohou dospělí se svými potomky sdílet zábavu při stavění. Je snadné začít, protože kromě tištěného návodu jsou součástí i pokyny Instructions PLUS. Najdete je v rámci LEGO aplikace s návody na stavění. Obsahují nástroje pro přibližování a otáčení a průhledový režim, které dětem pomohou přijít procesu stavění na kloub. Děti si zároveň mohou model uložit a kdykoli se k němu vrátit.

Parametry: 

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Určeno pro holky
  • Věk: 4+
  • Rozměry balení: 12,2 x 14,1 x 6,1 cm

193 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 193 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 190
1.4.2022 203
28.3.2022 205

Podobné produkty



256 CZK  4% 

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

243 CZK

Pojízdné kočičí kadeřnictví si mohou holčičky sestavit z 60 dílků.

Poté si mohou přehrát jeden z mnoha přívě


254 CZK  25% 

Emma a Mia mají jasný úkol – zařídit, aby kočky v městečku Heartlake vypadaly k světu! Emma bere do svého auta kočičí mámu a koťátko. Posaď je do útulného pelíšku a dej jim něco dobrého na zub. Vezmi je do salónu, aby jim Mia mohla zastřihnout drápky. Zabav koťátko hraním, zatímco je jeho máma v péči kadeřnice.