LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO City 60281 Hasičský záchranný vrtulník


LEGO City 60281 Hasičský záchranný vrtulník

Lego City 60281 Hasičský záchranný vrtulník

Strhující stavebnice Hasičský záchranný vrtulník (60281) je tou nejlepší odměnou pro fanoušky seriálu LEGO® City Dobrodružství. Ohromí modelem vrtulníku a motorky a prostředím elektrárny se stohovatelnými LEGO plameny pro pořádný požár! Děti mohou hasit požár z vodních děl vrtulníku a vychutnávat si zábavu se 3 minifigurkami, včetně dělníka, pilota vrtulníku a hrdiny z LEGO City TV Clemmonse.


Parádní LEGO stavebnice pro děti od 5 let
Návod na stavění pro tuto sadu od LEGO City najdete v krabici. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající LEGO stavitelé stanou opravdovými mistry!


Skvělý dárek pro kreativní děti
Požárnické stavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 5+
  • Rozměry: 26,2 x 28,2 x 7,6 cm

624 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 624 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 613
28.3.2022 619

Podobné produkty



773 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

585 CZK

Hasičský záchranný vrtulník, motorku a elektrárnu si mohou děti sestavit z 212 dílků.

Poté si mohou přehrát dobrodru


765 CZK  25% 

Ohromí modelem vrtulníku a motorky a prostředím elektrárny se stohovatelnými LEGO plameny pro pořádný požár! Děti mohou hasit požár z vodních děl vrtulníku a vychutnávat si zábavu se 3 minifigurkami, včetně dělníka, pilota vrtulníku a hrdiny z LEGO City TV Clemmonse. Parádní LEGO stavebnice pro děti od 5 let Návod na stavění pro tuto sadu od LEGO City najdete v krabici. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající LEGO stavitelé stanou opravdovými mistry! Skvělý dárek pro kreativní děti Požárnické stavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí. Po sestavení měří model hasičského vrtulníku přes 10 cm na výšku