LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Duplo 10957 Hasičský vrtulník a policejní auto


LEGO Duplo 10957 Hasičský vrtulník a policejní auto

Lego Duplo 10957 Hasičský vrtulník a policejní auto

Stavebnice Můj první zásah: hasičský vrtulník a policejní auto (10957) od LEGO® DUPLO® je edukační sada s barevnými kostkami různých tvarů a spoustou zábavných funkcí.


Dětské modely záchranných vozidel
Malé děti mohou zábavným způsobem rozvíjet své dovednosti a užít si přitom spoustu zábavy s modelem policejního auta a hasičského vrtulníku. Základní stavitelské úkoly zlepšují jemnou motoriku a umožňují malým dětem naučit se rozeznávat tvary a barvy. Strhující záchranářské příběhy inspirují k nápaditému hraní a podporují u dětí rozvoj sociálních a emocionálních dovedností. S propracovanými dekorativními prvky na obou stranách vozidel, kostkou představující klakson (není hlučná) a funkční vrtulí se fantazie stane skutečností. Stavitelské kartičky s předlohami modelů ve skutečné velikosti dětem umožňují pokládat během stavění kostky přímo na obrázky.


Tvořivé vzdělávací sady
LEGO DUPLO pro děti otevírají předškolákům svět neomezeného hraní, sebevyjadřování a zábavného učení.Stavebnice řady DUPLO umožňují rodičům a dětem společně prožívat vzácné vývojové milníky během hraní.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 18m+
  • Rozměry: 18,5 x 17 x 12,5 cm

193 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 193 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 190
1.4.2022 203
28.3.2022 205

Podobné produkty



280 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

214 CZK

Hasičský vrtulník a policejní auto si mohou sestavit předškoláčci ze 14 dílků.

Poté si mohou přehrát jeden z mnoha <


254 CZK  25% 

Malé děti mohou zábavným způsobem rozvíjet své dovednosti a užít si přitom spoustu zábavy s modelem policejního auta a hasičského vrtulníku. S propracovanými dekorativními prvky na obou stranách vozidel a funkční vrtulí se fantazie stane skutečností.