LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Friends 41449 Andrea a její rodinný dům


LEGO Friends 41449 Andrea a její rodinný dům

Lego Friends 41449 Andrea a její rodinný dům

Pokud chcete zanechat opravdu hluboký dojem, zkuste sadu Andrea a její rodinný dům (41449) od LEGO® Friends. Tato prémiová, neuvěřitelně propracovaná stavebnice potěší všechny fanoušky řady LEGO Friends a zapůsobí na každou návštěvu. Obsahuje vše potřebné od solárních panelů na střeše až po miniaturní klávesy v garážovém studiu.


Řada místností k prozkoumání
Děti mohou navštívit Andrein pokojíček nebo v kuchyni s pomocí roztomilých doplňků upéct muffiny. K dispozici je bazén ve tvaru srdce aparádní garážové studio s hudebními nástroji, kde Andrea se svými kamarádkami může uspořádat soukromý koncert! Na střeše se nacházejí solární panely, které nesmí chybět v žádné moderní rodině. Horní podlaží lze odebrat, aby děti měly svými malými prstíky snadný přístup ke všem funkcím.


Děti v mnoha rolích
Stavebnice nabízí 5 minipanenek LEGO Friends, včetně mikropanenky Andreiny sestřičky Liz, která představuje novinku pro leden 2021. Děti tak mají bezpočet možností, jak si hrát na rodinnýživot s LEGO kostkami. Představte svým ratolestem městečko Heartlake – místo, kde si každý najde nejlepšího kamaráda.

Parametry: 

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast 
  • Věk: 6+

1533 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1533 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 1506
28.3.2022 1523

Podobné produkty



1699 CZK  9% 

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1435 CZK

Rodinný dům, ve kterém žije Andrea s dalšími členy své rodiny, si mohou holčičky sestavit z 802 dílků.

Poté si mohou přehr&


1836 CZK  25% 

Vítej v Andreině rodinném domě! Pozvala tebe a Stephanie, abyste pro její rodiče uspořádali koncert v garážovém hudebním studiu. Pak je čas na osvěžení v bazénu. Běž se osušit do Andreina pokojíčku a stav se na návštěvu u její sestřičky Liz. Andrein tatínek Martin tě volá do kuchyně – právě z trouby vytáhl muffiny.