LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego Creator 31116 Safari domek na stromě


Lego Creator 31116 Safari domek na stromě

Stavebnice Safari domek na stromě (31116) od LEGO® Creator 3 v 1 dává dětem možnost zažít fantastické dobrodružství v africké savaně. Sada obsahuje všechno, co se vám může hodit: domek na stromě s balkónem, žebříkem a interiérem se záchodem a umyvadlem, 2 minifigurky a 3 zvířata z kostek – žirafu, plameňáka a zoborožce.

3 splněná dětská přání 1 stavebnicí
S touto stavebnicí LEGO Creator 3 v 1 si mohou děti s nadšením postavit 3 různé zábavné modely. V krabici na ně čeká safari domek na stromě, který lze přestavět na dvouplošník a lva nebo katamarán s krokodýlem. Kostky je možné využít k postavení čehokoliv jiného, co děti napadne.

Zábava, inspirace, představivost
Sady LEGO Creator 3 v 1 umožňují dětem prozkoumat jejich představivost díky 3 modelům v 1 stavebnici! Herní možnosti jsou neomezené, jelikož modely lze neustále přestavovat. Vyberte si z nabídky parádních stavebnic z řady Creator 3 v 1, kde na vás čekají nejrůznější vozidla, motorky nebo roboti.

Sada Safari domek na stromě (31116) od LEGO® Creator 3 v 1 zaujme dětskou představivost hned 3 modely: domkem na stromě, letadlem a lodí.

Zážitek na safari ještě umocní minifigurky chlapce a dívky s fotoaparátem, kteří pořídí parádní vzpomínky.

Součástí domku na stromě je i balkon s pohovkou a žebříkem, uvnitř se nachází záchod a umyvadlo. Nechybí ani 3 zvířecí modely: žirafa, plameňák a zoborožec.

Dvouplošník nabízí kokpit pro minifigurku a součástí modelu je také lev, strom a pták. Modelkatamaránu s plachtou doplňují krokodýl a marabu africký.

Tato stavebnice LEGO® Creator 3 v 1 se 397 dílky nabízí zábavné modely pro malé milovníky zvířat ve věku od 7 let a představuje skvělý dárek k narozeninám nebo Vánocům.

LEGO® model domku na stromě měří 18 cm na výšku, 12 cm na šířku a 12 cm do hloubky – perfektní velikost na hraní i na výstavku v pokojíčku.

Stavebnice LEGO® Creator 3 v 1 dětem umožní naplno se ponořit do kreativního hraní a vytvářet si vlastní akční příběhy se 3 různými barevnými modely.

LEGO® stavebnice splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Věk: 7+


675 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 675 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 663
1.4.2022 613
28.3.2022 619

Podobné produkty



689 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

575 CZK

Safari Wildlife Tree House si mohou děti sestavit z 397 dílků. Poté co si přehrají akční příběhy s obydleným stromem, mohou si tento model


765 CZK  25% 

Toužíte vyrazit na vzrušující safari výpravu do africké savany? Staňte na balkóně luxusního domku na stromě a pořiďte parádní fotografie. Dokonce můžete krmit přátelskou žirafu nebo slézt po žebříku dolů a hrát si s plameňákem nebo zoborožcem. Později model přestavějte na dvouplošník a pozorujte lva, nebo katamarán a vyplujte na vodu kolem krokodýla. Tato neuvěřitelná sada 3 v 1 vám dává ohromné možnosti a volba je jenom na vás!