LevnoBot.cz
Přidat obchod

Tik tak bum!


Tik tak bum!

Tik tak bum je společenská hra, která otestuje rychlost vašich reakcí. Vymyslete co nejrychleji slova pomocí slabik, které jsou vyloženy na hracích kartách. Ale pozor na tikající bombu! Nikdy nevíš, kdy vybuchne. Díky tomu častokrát vznikne spousta přeřeků a vtipných situací. Jste nápadití a máte rychlé reakce na to, abyste to zvládli? Rozhodujte se rychle, protože bomba už neúprosně tiká a nemáte moc času.

Doporučený věk je od 12 let. Minimální počet hráčů 2, maximální počet hráčů 12. Desková hra obsahuje 55 hracích karet se 110 slabikami,dále speciální hrací kostku se třemi znaky, samotnou bombu a pravidla hry.

  • Věk od 12 let
  • počet hráčů 2 - 12 

 

Stolní hra obsahuje :

  • 55 hracích karet se 110 slabikami
  • Speciální hrací kostku se třemi znaky
  • Samosatnou bombu
  • pravidla hry

343 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 343 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 337
28.3.2022 389

Podobné produkty



439 CZK

Tik Tak Bum !

Společenská hra pro rychlou reakci každého z hráčů. Kdo stihne vytvořit slovo se slabikou na vytažené kartě ještě před tím, než bouchne bomba


426 CZK

Stolní společenská hra se slovy. Podporuje kreativitu a rozvoj slovní zásoby. Určena pro celou rodinu.

499 CZK

Společenská hra TIK TAK BUM! dokáže rozjet pořádný večírek. V ruce vám tiká bomba se speciálním časovačem, který způsobí, že bomba exploduje vždy v jiném intervale v rozmezí 10 - 60 vteřin. Nikdo tedy neví, jak dlouho bomba bude tikat, než vybuchne. Hráči hledají a vymýšlejí

399 CZK

Tik tak bum: Napínavá hra pro skupinku odvážných. Vymysli správné slovo a přehoď tikající bombu na dalšího hráče, vydržíš až do konce? Máš odvahu změřit své reakce s naší bombou? Pozor už tiká! Rychlá slovní hra Tick Tak Bum! podporuje kreativitu, spontánnost a slovní zásobu. Společenská hra TIK TAK BUM! dokáže rozjet pořádný večírek. V ruce vám tiká bomba se speciálním časovačem, který způsobí, že bomba exploduje vždy v jiném intervale v rozmezí 10 - 60 vteřin. Nikdo tedy neví, jak dlouho bomba bude tikat, než vybuchne. Hráči hledají a vymýšlejí slova, obsahující dané slabiky, a přitom si přehazují tikající bombu. Komu bomba vybuchne v ruce, ten prohrává.

409 CZK

Ideální hra pro všechny, kterým to rychle zapaluje! Každý se chce co nejdříve zbavit tikající věci, než vybuchne. Rozhoduje rychlá reakce a správné slovo ve správnou chvíli!