LevnoBot.cz
Přidat obchod

PlayFoam Boule - Worshop set -7barev+tvořivý doplněk


PlayFoam Boule - Worshop set -7barev+tvořivý doplněk

PlayForm je netoxická, lehká a snadno tvarovatelná pěnová modelína. Výrobky z PlayForm modelíny nevyschnou, neztvrdnou a ani se nelepí k podložce. Modelína nešpiní, nemastí a neulpívá na koberci ani na látkách.Barvy jdou od sebe opět oddělit.Pěnová modelína PlayFoam Boule – Workshop set se dodává v průhledném pouzdře, do kterého se po hře může modelína vrátit zase zpět. Pouzdro je praktické také při přenášení nebo cestování. Tato sada obsahuje sedm barev (fialová, modrá, bílá, zelená, žlutá, červená, šedá) a doplňky k modelování.

Věk: 3+


Video- PLAYFOAM BOULE


243 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 243 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 239
28.3.2022 229

Podobné produkty



273 CZK

Velká kreativní sada modelíny, která nešpiní, se sedmi barvami a mnoha veselými doplňky,vhodná od 3 let do 10 let. S doplňky budou výtvory jako živé! Pouze originál PlayFoam® se nelepí a nerozpadá při

240 CZK

Oblíbená modelína v novém balení se 7 barvami a mnoha doplňky. Modeluj na stole, na koberci nebo v i autě. Nešpiní nábytek, nezalepí koberec. Praktické bubliny ochrání modelínu při odložení. Dovolte dětem vyjádřit svou kreativitu! Balení obsahuje 7 barev modelovací hmoty.