LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Friends 41667 Oliviin herní boxík


LEGO Friends 41667 Oliviin herní boxík

LEGO Friends 41667 Oliviin herní boxík

Máte ve svém okolí kreativní děti, které milují videohry? Potěšte je sadou Oliviin herní boxík (41667) od LEGO® Friends. Tato přenosná hračka ukrývá Oliviinu herní zónu. Najdete v ní konzoli s obrazovkou a ovladačem, reproduktory, sluchátka a pohodlné křeslo, ve kterém Olivie ráda píše SMSky. Sada jako v případě všech herních boxíků obsahuje figurku mazlíčka v náhodné barvě!


Dobrodružství na cestách
Boxík zvenku připomíná batoh, takže děti si tuto kreativní LEGO sadu mohou vzít kamkoliv s sebou. Všechny dílky se pohodlně vejdou do odolné přenosné krabičky nebo je lze připevnit ke dnu boxíku, takže je děti na cestách nepoztrácí.


Zábavné hraní s přáteli
Herní boxíky LEGO Friends přináší v malém balení velkou porci zábavy a představují tak skvělé dárky pro děti ve věku od 6 let. Jsou dostatečně kompaktní, takže se pohodlně vejdou do batohu a je možné vzít si je s sebou ke kamarádům. Modely jsou sestavitelné, takže se zároveň jedná o skvělou vstupenku do světa LEGO stavění.

Parametry:

  • Výrobce: LEGO
  • Produktová řada: Friends
  • Materiál: plast
  • Určeno pro holky
  • Věk: 6+

223 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 223 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 220
1.4.2022 203
28.3.2022 205

Podobné produkty



280 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

254 CZK  25% 

Máte ve svém okolí kreativní děti, které milují videohry? Potěšte je sadou Oliviin herní boxík (41667) od LEGO® Friends. Tato přenosná hračka ukrývá Oliviinu herní zónu. Najdete v ní konzoli s obrazovkou a ovladačem, reproduktory, sluchátka a pohodlné křeslo, ve kterém Olivie ráda píše SMSky. Sada jako v případě všech herních boxíků obsahuje figurku mazlíčka v náhodné barvě! Dobrodružství na cestách Boxík zvenku připomíná batoh, takže děti si tuto kreativní LEGO sadu mohou vzít kamkoliv s sebou. Všechny dílky se pohodlně vejdou do odolné přenosné krabičky nebo je lze připevnit ke dnu boxíku, takže je děti na cestách nepoztrácí. Zábavné hraní s přáteli Herní boxíky LEGO Friends přináší v malém balení velkou porci zábavy a představují tak skvělé dárky pro děti ve věku od 6 let. Jsou dostatečně kompaktní, takže se pohodlně vejdou do batohu a je možné vzít si je s sebou ke kamarádům. Modely jsou sestavitelné, takže se zároveň jedná o skvělou vstupenku do světa LEGO stavění.