LevnoBot.cz
Přidat obchod

Mindok Mmm….


Mindok Mmm….

Myší život není žádné peříčko. S hladovým žaludkem jste konečně objevili dům se spižírnou plnou voňavých dobrot.

Jenže ouha! Zrovna v tomhle domě narazíte na kočku, která má na myši spadeno. Získat něco k snědku bude pěkně těžké. Dokážete si s kočkou poradit?

Hráči se střídají a na kostkách se snaží naházet takovou kombinaci, aby si mohli vzít některou z dobrot. Pokud se jim to nepodaří, kočka se pohne o políčko vpřed.

Pomůžete myšákovi Charliemu odnést ze spižírny co nejvíce jídla než se kočka dorazí do spižírny?

  • Věk: od 7 let
  • Počet hráčů: 2 - 4
  • Doba hraní: 15 - 20 minut
  • Obtížnost: snadné
  • Obsah balení: 1 herní plán, 3 speciální kostky, 1 figurka kočky, 56 myších žetonů, pravidla

496 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 496 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 488
1.4.2022 506
28.3.2022 547

Podobné produkty



645 CZK

Autor: Knizia Reiner; V této kooperativní hře ukažte v roli myšáka kocourovi, kdo je skutečným králem spíže. Hoďte kostkou, umístěte je na odpovídající sousta a shromážděte všechno jídlo dříve, než vá

624 CZK  28% 

V této kooperativní hře ukažte v roli myšáka kocourovi, kdo je skutečným králem spíže. Hoďte kostkou, umístěte je na odpovídající sousta a shromážděte všechno jídlo dříve, než vám loupeživou výpravu překazí protivný černý kocour. Věk: 5+ Počet hráčů: 1-6 Čas: 15 min Obsah balení: 1 oboustranný herní plán 56 žetonů myšek 3 dřevěné kostky 1 dřevěného kocoura pravidla hry (česká a slovenská)

549 CZK

Dětská kooperativní hra Mňam - roztomilá a jednoduchá hra na myši z dílny Reinera Knizia. Staňte se myškami, spojte síly a ukažte kocourovi, kdo je ve spíži pánem! Ve hře házíte kostkou a shromažďujtete jídlo, ale pozor na kocoura. Hra je vhodná pro děti od 5 let. Hra Mnam obsahuje: 1 oboustranný herní plán 56 žetonů myšek 3 dřevěné kostky 1 dřevěný kocour pravidla hry (v češtině i slovenštině)