LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego City 60245 Loupež s monster truckem


Lego City 60245 Loupež s monster truckem

Loupež s monster truckem

Malí akční hrdinové a fanoušci úžasného televizního seriálu LEGO® City si zamilují tuto akční sadu LEGO City Loupež s monster truckem (60245), která obsahuje policejního hrdinu Toma Bennetta a notoricky známou zlodějku Big Betty. Díky snadno srozumitelnému návodu na stavění si mohou i začínající LEGO stavitelé vychutnat pohlcující stavitelský a herní zážitek.


Dětská hračka se spoustou cool funkcí
Pokud hledáte akční sadu plnou funkcí, kterou si děti zamilují, je pro vás tato sada tím pravým. Se 4 minifigurkami, monster truckem vybaveným obrovským magnetem pro demolici banky, budovou banky s magnetickým sejfem a policejní dodávkou a motorkou je vše připraveno na akční zábavu.


Stavebnice pro děti
Děti si zamilují možnosti otevřeného hraní, které jim nabízejí policejní sady od LEGO City. Díky širokému výběru realistických vozidel, propracovaných budov a zábavných postav mohou děti vytvářet realistické scénáře, které zobrazují skutečný život ve městě zábavným a kreativním způsobem.

  • Věk: 5+
  • Určení: pro kluky
  • Materiál: plast

1171 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1171 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 1150
1.4.2022 1063
28.3.2022 1074

Podobné produkty



1015 CZK

Zeď banky se sejfem, obří monster truck laděný do červené barvy, policejní dodávku bílo


1326 CZK  25% 

Spící ostrahu banky právě probudila rána. Big Betty a její lstivý komplic vybavili super výkonný monster truck obrovským magnetem. A právě vyrvali sejf ze zdi banky! Pomozte policejnímu strážníku Tomu Bennettovi chytit zloděje v policejní dodávce. Poté mobilizujte policistku na její superrychlé motorce a pusťte se do honičky.