LevnoBot.cz
Přidat obchod

Lego City 60246 Policejní stanice


Lego City 60246 Policejní stanice

Policejní stanice

Sada LEGO® City Policejní stanice (60246) je prostě úžasná. Malí strážci zákona a fanoušci televizního seriálu LEGO City si zamilují přehrávání příběhů s řadou zábavných postav, včetně Dukea DeTaina, Chief Wheelera a Daisy Kaboom. Tato vzrušující sada zahrnuje policejní stanici se světelnou kostkou plnící funkci pátracího reflektoru a policejní auto se zvukovou kostkou plnící funkci sirény, a k tomu navíc úžasnou dodávku, motorku a sledovací dron.


Stavebnice s něčím navíc
Součástí této sady je jednoduchý návod na stavění a Instructions PLUS! S tímto interaktivním návodem na stavění v rámci bezplatné aplikace LEGO Life pro chytré telefony a tablety, který obsahuje nástroje pro přibližování a otáčení, se začínající LEGO stavitelé brzy stanou opravdovými mistry.


LEGO City – Super hračky pro děti
Policejní sady od LEGO City přinášejí vzrušující zážitky při stavění a hraní. Díky realistickým vozidlům, propracovaným budovám a zábavným postavám mohou děti vytvářet příběhy a scénáře, které zobrazují skutečný život ve městě zábavným a kreativním způsobem.

  • Věk: 6+
  • Určení: pro kluky
  • Materiál: plast

2342 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 2342 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
2.4.2022 2300
1.4.2022 2128
28.3.2022 2151

Podobné produkty



2702 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1904 CZK

Třípatrovou policejní stanici laděnou do bílomodré barvy, si mohou děti postavit ze 743 dílků kvalitní stavebnice Lego City, určené


2653 CZK  25% 

Nechvalně proslulá zlodějka Daisy Kaboom propustila své kamarády zloděje z věznice v LEGO® City Policejní stanici! Utíkají v únikové dodávce spolu s jejich děsivě vypadajícím buldokem! Naštěstí jsou na scéně Duke DeTain, Chief Wheeler, 2 strážníci a věrný policejní pes. Vzlétněte s parádním policejním sledovacím dronem, nastartujte motorku a dodávku a pomozte hrdinům z LEGO City zadržet zločince.