LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO City 60280 Hasičské auto s žebříkem


LEGO City 60280 Hasičské auto s žebříkem

Lego City 60280 Hasičské auto s žebříkem

Stavebnice Hasičské auto s žebříkem (60280) od LEGO® City je opravdovou lahůdkou pro děti, které zbožňují akční modely. Součástí je kultovní hasičské auto s vysouvacím žebříkem, a k tomu navíc vodní hydrant a stohovatelné LEGO plameny pro ještě větší požár! Jakmile se na scéně objeví minifigurky hasiče a Freyi McCloudové z LEGO City TV, je vše připraveno na nekončící akci ze seriálu LEGO City Dobrodružství.


Skvělá stavebnice pro děti
Tato sada od 4 let obsahuje jednoduchý tištěný návod a částečně sestavený základ, který malým dětem pomůže pustit se směle do díla. A díky bezplatné aplikaci s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety získají děti přístup i k interaktivním pokynům Instructions PLUS, s jejichž pomocí zvládne model sestavit každý!


Kreativní svět LEGO City
Stavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Věk: 4+
  • Rozměry: 19,1 x 26,2 x 6,1 cm

416 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 416 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 409
28.3.2022 413

Podobné produkty



552 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

429 CZK

Hasičské záchranné auto se žebříkem si mohou děti sestavit z 88 dílků.

Poté si mohou přehrát dobrodružný příb


509 CZK  25% 

Součástí je kultovní hasičské auto s vysouvacím žebříkem, a k tomu navíc vodní hydrant a stohovatelné LEGO plameny pro ještě větší požár! Jakmile se na scéně objeví minifigurky hasiče a Freyi McCloudové z LEGO City TV, je vše připraveno na nekončící akci ze seriálu LEGO City Dobrodružství. Skvělá stavebnice pro děti Tato sada od 4 let obsahuje jednoduchý tištěný návod a částečně sestavený základ, který malým dětem pomůže pustit se směle do díla. A díky bezplatné aplikaci s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety získají děti přístup i k interaktivním pokynům Instructions PLUS, s jejichž pomocí zvládne model sestavit každý! Kreativní svět LEGO City Stavebnice od LEGO City přinášejí úžasný stavitelský zážitek a spoustu herních možností s propracovanými budovami, realistickými vozidly a zábavnými postavami, které budou inspirací pro nejeden kreativní příběh vycházející ze skutečných událostí. Po sestavení měří hasičské auto s žebříkem přes 9 cm na výšku, 16 cm na délku a 7