LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Ninjago 71754 Vodní drak


LEGO Ninjago 71754 Vodní drak

LEGO Ninjago 71754 Vodní drak

S touto vysoce propracovanou stavebnicí Vodní drak (71754) si děti mohou přehrávat neuvěřitelné příběhy z televizního seriálu NINJAGO®: Seabound. Působivá figurka draka má pohyblivou hlavu, čelist, nohy, krk, křídla a ocas, který lze použít jako zbraň. Sada je tedy zárukou takřka neomezené zábavy.

Prémiové stavebnice pro děti
Součástí dračí stavebnice je 5 minifigurek: NRG Nya, potápěč Zane s ploutvemi, princ Kalmaar a 2 nebezpeční strážci Maaray. Děti si tak mohou přehrávat vzrušující souboje o drahocenný amulet vln. Nechybí ani miniponorka s kokpitem pro potápěče Zanea a podstavec na vystavení amuletu.

Úžasné stavebnice, které udělají dojem
Stavebnice od LEGO® NINJAGO nabízejí únik do zábavného a akčního fantasy světa, v němž kreativní děti mohou spojit síly s nindža hrdiny v nekončících bitvách o NINJAGO City. Fanoušci nindžů a jejich kamarádi mají na výběr z rozsáhlé řady stavebnic, mezi nimiž nechybí mocní roboti, propracované lodě a super rychlé stíhačky.

Parametry:

  • Výrobce: Lego
  • Produktová řada: Ninjago
  • Materiál: plast
  • Věk: 9+
  • Rozměry balení: 28,2 x 54 x 5,9 cm

1779 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1779 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 1747
28.3.2022 1766

Podobné produkty



2001 CZK

Vodní drak Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Gr

1455 CZK

Pohyblivý model vodního draka si mohou děti sestavit ze 737 dílků.

Poté si mohou přehrát dobrodružný příb


1990 CZK  25% 

S touto vysoce propracovanou stavebnicí Vodní drak (71754) si děti mohou přehrávat neuvěřitelné příběhy z televizního seriálu NINJAGO®: Seabound. Působivá figurka draka má pohyblivou hlavu, čelist, nohy, krk, křídla a ocas, který lze použít jako zbraň. Sada je tedy zárukou takřka neomezené zábavy. Prémiové stavebnice pro děti Součástí dračí stavebnice je 5 minifigurek: NRG Nya, potápěč Zane s ploutvemi, princ Kalmaar a 2 nebezpeční strážci Maaray. Děti si tak mohou přehrávat vzrušující souboje o drahocenný amulet vln. Nechybí ani miniponorka s kokpitem pro potápěče Zanea a podstavec na vystavení amuletu. Úžasné stavebnice, které udělají dojem Stavebnice od LEGO® NINJAGO nabízejí únik do zábavného a akčního fantasy světa, v němž kreativní děti mohou spojit síly s nindža hrdiny v nekončících bitvách o NINJAGO City. Fanoušci nindžů a jejich kamarádi mají na výběr z rozsáhlé řady stavebnic, mezi nimiž nechybí mocní roboti, propracované lodě a super rychlé stíhačky.