LevnoBot.cz
Přidat obchod

Clementoni Clemmy baby - senzorický vláček


Clementoni Clemmy baby - senzorický vláček

Clementoni Clemmy baby - senzorický vláček

Lokomotiva s vagónky je jako stvořená pro prozkoumávání. Děti rozpoznávají různou strukturu povrchové úpravy vláčku, různé tvary a rozdílnou měkkost materiálu Clemmy. Hrou s lokomotivou si užívají své smyslové zážitky, které jim umožní zdokonalit svůj cit pro dotek a manuální dovednosti. Sada obsahuje kostky v jemných pastelových barvách, které lze vkládat na vagonky nebo na lokomotivu. Děti mohou z kostek také stavět věže, bourat je a stavět znovu a znovu. Vagónky lze snadno oddělit a spojit. Kola umožňují vlaku pohybovat se a táhnout vagónky, což dětem dává prostor vymýšlet si spoustu příběhů a rozvíjí jejich fantazii. Hračku lze mýt v myčce (max. 70 °C).

Sada obsahuje: 8 měkkých kostek, 1x lokomotivu a 3 vagónky

Rozměry balení: cca 40 x 32 x 12cm
Materiál: plast
Výrobce: Clementoni
Licence: Clemmy Baby
Věk: 6-36m+


533 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 533 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 524
1.4.2022 543
28.3.2022 539

Podobné produkty



575 CZK

Kostky pastelových barev, které lze vkládat na vagonky nebo na lokomotivu. Holčičky a kluci mohou vláček prozkoumávat, vagónky spojovat a


521 CZK  20% 

Vláček s lokomotivou a vagony je ideální hračka pro malé děti. Můžou prozkoumávat různé povrchy a tvary, to jim pomáhá zdokonalovat jejich smysly a manuální schopnosti. Obsahuje hodně barevných cihliček, které se mohou naložit na vagony, lokomotivu nebo vytvořit různé věže.