LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů


LEGO City 60282 Velitelská jednotka hasičů

Lego City 60282 Velitelská jednotka hasičů

Vzrušující stavebnice Velitelská jednotka hasičů (60282) od LEGO® City se může pochlubit klasickým hasičským autem s funkční vysokozdvižnou plošinou. Děti se mohou těšit na celou řadu postav z LEGO City TV, včetně Boba, Feldman a robota jménem Toastie, který z vodního děla vystřeluje dílky znázorňující vodu. Přeneste svého malého hrdinu přímo do děje seriálu LEGO City Dobrodružství, kde bude mít děj pod palcem!


Ideální stavebnice pro děti od 5 let
V krabici této LEGO City sady najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se děti rychle stanou opravdovými mistry!


Kreativní hraní pro děti
Požárnické sady od LEGO City otevírají bránu do světa plného zábavy, kde se dobře daří kreativitě. Samozřejmostí jsou budovy s rozličnými funkcemi, realistická vozidla a sympatické postavy inspirující k nápaditému přehrávání scénářů z reálného života.

Parametry: 

  • Výrobce: Lego
  • Materiál: plast
  • Určeno pro kluky
  • Věk: 6+
  • Rozměry balení: 28,2 x 48 x 6,1 cm

1358 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 1358 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
29.4.2022 1334
8.4.2022 1466
3.4.2022 1334
28.3.2022 1466

Podobné produkty



1498 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

1015 CZK

Velké hasičské auto se zvedací plošinou, s vodním dělem a věží si mohou děti sestavit z 380 dílků.

Poté si mohou pře


1326 CZK  4% 

Děti se mohou těšit na celou řadu postav z LEGO City TV, včetně Boba, Feldman a robota jménem Toastie, který z vodního děla vystřeluje dílky znázorňující vodu. Přeneste svého malého hrdinu přímo do děje seriálu LEGO City Dobrodružství, kde bude mít děj pod palcem! Ideální stavebnice pro děti od 5 let V krabici této LEGO City sady najdete jednoduchý návod na stavění. Nebo si můžete stáhnout návod Instructions PLUS v rámci bezplatné aplikace s LEGO návody na stavění pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se děti rychle stanou opravdovými mistry! Kreativní hraní pro děti Požárnické sady od LEGO City otevírají bránu do světa plného zábavy, kde se dobře daří kreativitě. Samozřejmostí jsou budovy s rozličnými funkcemi, realistická vozidla a sympatické postavy inspirující k nápaditému přehrávání scénářů z reálného života. Po sestavení měří hasičské auto (se staženou vysokozdvižnou plošinou) přes 10 cm na výšku, 33 c