LevnoBot.cz
Přidat obchod

Studiové sluchátka Over Ear AKG Harman K240 MKII K240MKII, černá


Studiové sluchátka Over Ear AKG Harman K240 MKII K240MKII, černá
Vybavení
  • Jednostranné vedení kabelu

Vlastnosti

  • Hlavový oblouk pro pohodlné nošení
  • Vysoké odstínění okolního hluku
  • Patentovaný systém Varimotion
  • Polstrování sluchátek z umělé kůže a veluru.

Rozsah dodávky

  • Adaptér jack 3,5/6,3 mm, pozlacený, šroubovací, 2 velurové náušníky, 3 m kabel sluchátek, 5 m spirálový kabel sluchátek.

Technické parametry

Typ sluchátekKabelová
Akustický tlak104 dB
Oblast použití (sluchátka)Studiové
Speciální konektorRovná
Impedance55 ?
Připojení (u headsetů)Jack 3,5 mm
Způsob nošení (sluchátka)Přes uši
Frekvenční rozsah15 - 25,000 Hz
BarvaČerná
Hmotnost240 g
Kategorie produktuSluchátka Over Ear
]]>

2022 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 2022 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
28.3.2022 1986

Podobné produkty



1997 CZK

Jednostranné vedení kabelu Adaptér jack 3,5/6,3 mm, pozlacený, šroubovací, 2 velurové náušníky, 3 m kabel sluchátek, 5 m spirálový kabel sluchátek.

1951 CZK  0% 

Profesionální polootevřená sluchátka přes uši AKG K240 MKII navazují na úspěch svých předchůdců - AKG K240 Studio - a jsou standardem ve studiích, orchestrech a na pódiích po celém světě. Jejich pokročilé 30mm XXL měniče s patentovanými membránami Varimotion poskytují široký dynamický rozsah, zvýšenou citlivost a vysokou úroveň zvuku, zatímco jejich polootevřená konstrukce poskytuje vzdušnost otevřených sluchátek s mohutnou basovou odezvou uzavřených konstrukcí. Díky působivé přesnosti se hudebníci, producenti a inženýři spoléhají na sluchátka AKG K240 MKII, aby jasně slyšeli detaily při mixáži, což z těchto sluchátek činí standard v nahrávacích zařízeních. Kromě skvělé kvality zvuku jsou sluchátka mimořádně odolná a pohodlná. Nejenže jsou konstruována tak, aby vydržela nároky nesčetných hodin ve studiu, ale jejich samonastavitelný hlavový most poskytuje ideální přizpůsobení a nástavce přes uši pohodlně obepínají uši. Sluchátka AKG K240 MKII jsou také vybavena profesionálním konektorem mini XLR a dodávají se s 3m rovným kabelem, 5m vinutým kabelem a konvertibilním konektorem jack pro snadné připojení přenosného vybavení. Celkově jsou sluchátka AKG K240 MKII výkonným nástrojem pro produkční prostředí, od výkonu a snadného používání až po pohodlí a spolehlivost. Provoz na baterie: Ne Typ: Studio;Sluchátka na uši Konstrukce: Semi-open Barva podle výrobce: Černá;Black Balení obsahuje: Adaptér;Sluchátka Mikrofon: Ne Barva: Černá Země původu: Čína Délka kabelu: 3 m Aktivní odhlučnění: Ne Frekvenční rozsah: 15 Hz - 25 kHz Impedance: 55 Ohm Citlivost: 104 dB Konektor typu A: TRS 3,5 mm Jack