LevnoBot.cz
Přidat obchod

LEGO Avengers 76190 Iron Man: běsnění Iron Mongera


LEGO Avengers 76190 Iron Man: běsnění Iron Mongera

Iron Man: běsnění Iron Mongera

S úžasnou stavebnicí Iron Man: běsnění Iron Mongera (76190) od LEGO® Marvel si malí superhrdinové budou přehrávat velké a napínavé akční příběhy a dají prostor své fantazii.

Kolosální robot Iron Monger
Tato vzrušující stavebnice, která je inspirována ikonickými scénami z filmu Iron Man od studia Marvel, otevře dětem bránu do fantastického světa akce, kde se utkají s legendárním robotem Iron Mongerem. Robot je vybaven svítícím reaktorem a pohyblivými končetinami. Jedna ruka je vyzbrojena šestiranným vystřelovačem a druhá tříranným vystřelovačem. Děti opětují palbu z Iron Manových děl, aby zachránili Pepper a ubránili ji před mechanickým monstrem.

Bezvadná stavebnice na motivy LEGO Avengers s minifigurkami superhrdinů
Vozidla, roboti, budovy, minifigurky, zbraně a další sběratelské vychytávky ze stavebnic LEGO Marvel Avengers umožňují dětem přehrávat si oblíbené scény ze slavných filmů studia Marvel a otevírají jim svět kreativní zábavy.

Parametry:

  • Výrobce: LEGO
  • Materiál: plast
  • Věk: 9+

982 CZK

Fonetip.cz


Koupit za 982 CZK

Historie ceny
Datum Cena v CZK
1.4.2022 965
28.3.2022 975

Podobné produkty



1105 CZK

Název LEGO, logo LEGO, mini figurka, DUPLO, LEGENDS OF CHIMA, logo FRIENDS, logo MINIFIGURES, DIMENSIONS, MINDSTORMS, MIXELS, NINJAGO a NEXO KNIGHTS jsou ochranné známky společnosti LEGO Group. ©2017

869 CZK

Běsněnícího Iron Mongera, s pohyblivými končetinami a funkčními tlumiči, si mohou děti sestavit z 479 dílků.

Poté


1071 CZK  25% 

S úžasnou stavebnicí Iron Man: běsnění Iron Mongera (76190) od LEGO® Marvel si malí superhrdinové budou přehrávat velké a napínavé akční příběhy a dají prostor své fantazii. Kolosální robot Iron Monger Tato vzrušující stavebnice, která je inspirována ikonickými scénami z filmu Iron Man od studia Marvel, otevře dětem bránu do fantastického světa akce, kde se utkají s legendárním robotem Iron Mongerem. Robot je vybaven svítícím reaktorem a pohyblivými končetinami. Jedna ruka je vyzbrojena šestiranným vystřelovačem a druhá tříranným vystřelovačem. Děti opětují palbu z Iron Manových děl, aby zachránili Pepper a ubránili ji před mechanickým monstrem. Bezvadná stavebnice na motivy LEGO Avengers s minifigurkami superhrdinů Vozidla, roboti, budovy, minifigurky, zbraně a další sběratelské vychytávky ze stavebnic LEGO Marvel Avengers umožňují dětem přehrávat si oblíbené scény ze slavných filmů studia Marvel a otevírají jim svět kreativní zábavy.